Audi A4 Klub Polska Opublikowano 3 Listopada 2020 Opublikowano 3 Listopada 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, 1
MHD Opublikowano 4 Listopada 2020 Opublikowano 4 Listopada 2020 Witam wszystkich, jestem szczęśliwym posiadaczem A4 b5 avant. Miejscowość Warszawa i okolice.
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 4 Listopada 2020 Opublikowano 4 Listopada 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 4 Listopada 2020 Opublikowano 4 Listopada 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
PanMocyElo Opublikowano 4 Listopada 2020 Opublikowano 4 Listopada 2020 Witam i Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Mariusz, jestem posiadaczem audi a4 b5 sedan. Pochodzę z woj. Świętokrzyskiego.
DJYendruh Opublikowano 5 Listopada 2020 Opublikowano 5 Listopada 2020 Witam serdecznie. Od niedawna, trochę właścicwie przez przypadek, jestem posiadaczem Audi A4 B7 2.0TDi cabrio. W związku z tym, że fora są nieocenione w pomocy przy usuwaniu wszelkich bolączek trapiących nasze pojazdy, jestem i tutaj :-). A że jakieś tam usterki zauważyłem, więc będę się pytał... Pozdrawiam Rafi
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 5 Listopada 2020 Opublikowano 5 Listopada 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Laloona Opublikowano 5 Listopada 2020 Opublikowano 5 Listopada 2020 Rybnik - od niedawna (1 września) dumny posiadacz A4 AVANT - B9 - ON. jak na razie zapoznanie z instrukcją - niestety po niemiecku
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 5 Listopada 2020 Opublikowano 5 Listopada 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Macher111 Opublikowano 6 Listopada 2020 Opublikowano 6 Listopada 2020 Cześć mam na imię Marcin, Kletnia koło Radomska, łódzkie. Jestem posiadaczem A4 B8 Avant 1.8TFSI 2008
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 6 Listopada 2020 Opublikowano 6 Listopada 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Blazejjj12344 Opublikowano 6 Listopada 2020 Opublikowano 6 Listopada 2020 Siemka jestem Błażej jeżdżę Audi a4 b6 2.5 TDI jestem z Lubelskiego. Pozdrowienia
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 6 Listopada 2020 Opublikowano 6 Listopada 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 7 Listopada 2020 Opublikowano 7 Listopada 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Misiardi Opublikowano 7 Listopada 2020 Opublikowano 7 Listopada 2020 Witam pieknie Chciałem sie przywitać z wami jestem z Warszawy posiadam a4 b7 3.0 tdi asb
Rekomendowane odpowiedzi