Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam serdecznie. Mam na imię Mateusz. Od nie dawna zostałem posiadaczem pięknej audia a4 b7 s line 3.0 tdi 204KM quatro. Mam nadzieję, że znajdę tutaj bardzo dużo informacji, ciekawostek, które ułatwią mi naprawę i dalsze ulepszanie mojej perełki. Pozdrawiam serdecznie. ??

received_2762039524098302.jpeg

received_350636516795190.jpeg

Edytowane przez Mateooq18
Poprawa opisu

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

Opublikowano

Witam serdecznie drogich panów i piękne panie :) te mniej piękne również serdecznie witam :) 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam całe grono forum !!

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Jak w tytule witam Szanowne Grono Użytkowników Audi A4 oraz Moderatorów i dziękuję za przyjęcie do grupy

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam Wszystkich. To pierwsze moje Audi, więc zaczynam szukać wątków mnie nurtujących. Mam nadzieję, że znajdę pomoc w kłopocie. Pozdrawiam... 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie :decayed: . 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Siemka

Z tej strony Jarek. Dwa tygodnie temu sprzedałem swoją mazdę i po dłuższym namyśle wybór na nowe wozidło padł na audi. Mam coś na oku, na pewno będę się pytał o różne rzeczy bo z tą marką do tej pory nie miałem jeszcze do czynienia, a jeżdżę już 17 lat :P tak że witam raz jeszcze i do zobaczenia gdzieś na forum.

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Mazowieckie wita forum 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Cześć moto-łobuzy, przeglądałem czytałem czytałem aż się zarejestrowałem, w sumie jestem z Zielonej Góry i okolic, wcześniej miałem passata B4 kombi białego 1Z któremu wyspawałem dodatkowy intercooler i drugie turbo w szeregu, taki bajer jedyny w kraju i na świecie :naughty: przyszedł czas zmiany i teraz mam Audi A4 B5 1.9 TDI PD AJM i.... nie spodziewałem się że żeby nad nim zapanować to trzeba "ciut" więcej wiedzy, ogarnąłem go łatwo nie było a przy okazji wymiany turba VNT kupiłem jakiś zwirusowany ECU, jestem w trakcie dostrajania jakoś to już jeździ :decayed:

pozdrawiam,  Gospo

Edytowane przez gospo

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Cześć witam wszystkich miłośników marki Audi 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.