Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powitać wszystkich, mam nadzieję że moje B9 skorzysta na tym forum.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

Opublikowano

Powitać wszystkich, mam nadzieję że moje B9 skorzysta na tym forum.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie. Jestem z zachodniopomorskiego. Posiadam drugie  Audi w swojej karierze. Jest to A4b7 2.0 tdi 140kmIMG_20220914_135750.thumb.jpg.67b0bb37f7b4ece0370056289955cad2.jpg

Edytowane przez Marcin 76

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam posiadam A4 b8 jestem z małopolski :) 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam wszystkich, od dwóch miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem B7 1.8T, jesteśmy z Tarnowa a nasza miłość :wub: kwitnie z każdym dniem ;)

Pozdrawiam

Michał - Wałek :)

Niunia.jpg

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie. Jestem fanem Audi z Kakowa i w końcu udało się dołączyć do waszego grona. Audi w rodzinie od 93r tylko i wyłącznie zawsze wierny. Zaczynałem od Audi 100 Cygarko 2.0 z rzędowa 5 , potem trafiła się A6 z silniczkiem 1.9 tdi 1Z , a od 3 miesięcy jestem posiadaczem A4 B7 z 2007r z silniczkiem 1.9 tdi 116km. 

20220915_152340.jpg

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam, nowy tutaj na forum, ale śledzę dużo działów zanim stworzyłem konto :D Pozdrawiam

Moja furmanka poniżej B| 

306765896_642369787212911_4675009119590625544_n.jpg

305286853_457945979631291_8491965841485798626_n.jpg

305652410_633384684867632_1578431418944465339_n.jpg

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Cześć wszystkim, jestem newbie z Czech tak mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko??

Edytowane przez Jenkstys

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Czolem :)

Opublikowano

Wielkopolska się melduje :) dokładnie okolice miasta Turek. Do usłyszenia w różnych tematach mam nadzieje, że będziemy mogli sobie wspólnie pomóc :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.