Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie!

Posiadam audi A4 b6 1.9tdi z automatyczną skrzynią biegów  Multitronic 2003r od paru dni walczę z błędem P0234 problem na jałowym to falujące obroty auto nie ma siły jechać. Nie raz jest wszystko w porządku często jest jak wyprzedzam przy 120-130km i nagle traci moc jak by się zadławił.

Proszę o poradę. To moje zamrożone logi 

Screenshot_2022-10-07-11-10-59-111_org.prowl.torque.jpg

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

Opublikowano

Piotr, Łuszczanowice gmina Kleszczów.

Witam wszystkich forumowiczów. Jestem właścicielem audi a4b9 rocznik 2017 z USA o mocy 333KM. Mam  nadzieje, ze dzieki Wam bede mógł rozwiać kilka zagwozdek związanych z tym autem. 

E451E15C-BF22-409C-9A4C-325AA436FAD3.jpeg

94141627-4DCB-4D1B-BF52-ACD4E14C7ABB.jpeg

9FEB9E7A-55BB-483A-9B2D-8E27CC97BB3A.jpeg

B8161A26-5A64-4D28-9992-46C2A7D3261F.jpeg

D8ECEC99-7E15-4DB2-A120-EA16AD2FC7FF.jpeg

49304E7E-153D-47F3-A66F-607F268412BD.jpeg

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

Opublikowano

Cześć, 

Jestem posiadaczem Audi A4 B8, rocznik 2010 z silnikiem 1.8 TFSI. Jestem z Gliwic( Śląskie) i chcę poszukać informacji na temat nadmiernego spalania oleju przez mój silnik. Prawdopodobnie czeka mnie remont lub przeróbka. Chętnie podyskutuję na różne tematy związane z naszą grupą :)

Pozdrawiam,

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Audi A4B8  Q 

Opublikowano

,,,

Opublikowano
1 minutę temu, Audi A4 Klub Polska napisał:

,,,

Opublikowano

Cześć, chciałbym powitać wszystkich użytkowników :)

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Audi A4 B8 2009r. 2.0 TDI, automat

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Audi A4 2009rok 2.0 TDI, automacik, czarna perła 

Oby chodził bezawaryjnie mi i Wam

Opublikowano

,,,

Opublikowano

witam serdecznie klubowiczöw

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Hejka i pozdrowienia dla Wszytskich.

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Dzień dobry.  14.10.2022 wstąpiłem do grona użytkowników Audi A4 B6 :)  bedzie jedziło w okolicach Legionowa:)  na forum zaglądam już od jakiegoś czasu co pozwoliło mi na znalezienie bardzo fajnego, zadbanego egzemplarza:) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.