Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lata temu posiadałem a4b5 1.8 adr i teraz powróciłem do tego modelu praktycznie identycznego :-) Auto po ojcu, które użytkował je 19 lat. Fura ory przebieg i za jego kadencji bezwypadek. Myślę szkoda puścić go dalej, więc zostaje u mnie na dożywocie. Miałem tutaj konto dobrą dekadę temu i już cieszę się na powrót. Pozdrawiam Damian

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

Opublikowano

Forum zawsze było pomocne. W dobie gównianego facebooka forum to najlepsze co mogło się wydarzyć w internecie :wink:

Opublikowano

Siemaneczko ! :D. Jestem tu nowy i chciał bym się przywitac z poszanowaniem forumowiczów :)

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich wielbicieli Audi

Doroszka

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam wszystkich mam mały problem z moją audi a4 b5 1.6 ADP 95r. Mianowicie problem polega na tym że nie jestem w stanie jej odpalić każda próba odpalenia kończy się strzelaniem z tłumika i duszeniem się. Prosiłbym o pomoc co może przyczyną oraz jaki orientacyjny byłby koszt naprawy tej usterki.

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam również po raz pierwszy i na pewno na dłużej, oby w miarę bezawaryjnie. Pozdrawiam

Opublikowano

Mam na imię Krzysztof. Jestem z Jeleniej Góry.  Moje Audi to A4 B8 Avant 2.0 Tdi. 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam Wszystkich. Mam na imię Przemek i od kilku dni jestem posiadaczem A4 B6 ? Z góry dziękuję za udzieloną pomoc jeśli będę jej potrzebował ? Pozdrawiam ?

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Dzień dobry. Jestem tu nowy, posiadam Audi A4 B8 Avant  2.0 tdi  177KM  Kod CGLC

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Cześć i czołem, kluski z rosołem :grin:
Może nie taki świeży na forum bo trochę już tu siedzę, ale poprzednie konta zapomniane, brak czasu na komputer i inne sprawy :D Tak to jest, jak się grzebie w furach w piasku, wodzie i deszczu... Ale to każdy z was wie jak to jest.

Ja mam na imię Kamil, a to mój niebieski smerf potocznie zwanym A4 B7 DTM.
Skromne 2.0T pod maską, napęd Quattro i 6 biegowy manual, delikatnie podkręcony bo zaledwie 306km oraz 411nm.

Wszystkich pozdrawiam oraz życzę spotkania na drodze i wspólnego papieroska :palacz:

dtm.JPG.89339a419df376683064f478227520f3.JPG

Opublikowano

,,,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.