Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Jestem nowy, po zapoznaniu się z regulaminem podaję trochę info o sobie.

Posiadacz A4 B7 w 2.0 tdi BPW.

Mikołów, Śląsk.

Pozdrawiam i miłego wieczoru.

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

Opublikowano

Witam szanownych kolegów,

Posiadam Audi a4b7 avant z 2005r. 1.8t quattro  Silnik BFB

Jestem z Warszawy

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

Opublikowano

czesc

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Dzień dobry!

Przypadkowo stałem się posiadaczem b8 2.0/190KM - Pojechałem po BMW x3, lecz w trakcie jazdy zobaczyłem, że sprzedawca dodał nowe auto jakim było białe audi, więc postanowiłem je obejrzeć i to z nim wyjechałem.

Auto z pełną historią serwisową, po wymianie rozrządu i z przebiegiem autostradowym (czego nie można było powiedzieć o BMW).

Wersja można powiedzieć, że biedna, gdyż brak tu elektrycznych foteli czy czujnika martwej strefy, ale z uwagi na to, że ma pełnić rolę niezawodnego daily - jest idealne.

20230211_205240.jpg

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witajcie. Jestem Paweł, stałem się wczoraj posiadaczem a4 B7 w avancie. Silniczek 2.0 TDI 170km. Kodu silnika jeszcze dokładnie nie znam ,ale powoli odkrywam świeżo zakupione autko. Mam nadzieję że znajdę tutaj odpowiedzi na nurtujące mnie pytania odnośnie tego modelu. Śmigam i pochodzę z Zamościa woj. Lubelskie. Serdecznie pozdrawiam ! 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Pozdro z LBN 0000

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam jestem posiadaczem Audi A4 B5 1.8T AJL  AVANT. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam Wszystkich posiadam A4 B6 1.8T BEX 190km. Pochodzę z Olsztyna. Pozdrawiam

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam,

Jestem tu nowy zakupiłem A4 B6 w 1.8T (ośka) w czystej benzynie. Miło będzie mi móc korzystać z wiedzy użytkowników jak i skarbnicy tematów na tym forum ;) Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Siema, jak przystało na nowego pisze z WLKP dokładnie Kamieniec koło Grodziska WLKP, mam drugie B9 po FL pierwsze niestety  szkoda całkowita więc przyszło na A4 z 2020, dodatkowo jeszcze w garazu pod "pierzynką" czeka na lato Cabrio z 1996 2,8 V6. Pozdraiwma

Opublikowano

,,,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.