jakubm7 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Witam wszystkich z najlepszego forum dotyczącego A4 3
te3ste Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Witam wszystkich! Od tygodnia jestem posiadaczem A4 B9, przesiadłem się z A3 8P którą posiadałem prawie 10 lat. Pozdrawiam. 3 1
beszcza Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada (edytowane) Witam bardzo serdecznie. Od 13.11 stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi A4 b9 2.0 TDI Edytowane 15 Listopada przez beszcza 2
Kazik_Bolson Opublikowano 17 Listopada Opublikowano 17 Listopada Witam wszystkich bardzo serdecznie 3
peters1 Opublikowano Czwartek o 21:34 Opublikowano Czwartek o 21:34 Witam wszystkich bardzo serdecznie.
skyhunterA4B9 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Dziękuje za miłe przyjęcie do grupy Tematy jakie mnie interesują to odbudowa mojej A4B9 2.0 TFSi 252 wersja USA Chce z pomocą grupy samodzielnie odbudować i przekonwertować na Europę Wiele już wiem z tego forum i mam nadzieję dowiedzieć się wiele więcej Myślę że bardziej doświadczeni koledzy podzielą się cenną wiedzą i zapobiegną popełniania błędów nowicjuszaTematy które chce poruszyć to Dostosowanie Auta na rynek europejski czyli Spolszczenie MMi MIBH2 Przeróbka świateł na Europę Lampy tył Nawigacja itp Mam nadziję że zdobyte w ten sposób doświadczenie będę mógł przekazywać innym uczestikom tego forum Pozdrawiam wszystkich odwiedzających Marek Legionowo Poniżej wstawiem zdjęcie mojej nowej zabawki 1
eta2700 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Witam i pozdrawiam Wszystkich forumowiczów! 2
Rekomendowane odpowiedzi