Gość osetti Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Czesc Daniel zapraszamy do nas na spoty. Do Kłobucka masz niedaleko... zajrzyj pozdrawiam Osa
Gość osetti Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Witaj na forum A4 Zapraszam do aktywnego uczestnictwa
omario Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Witam wszystkich maniakow tej Suuuper marki jaka jest AUDI heh.... teraz co o mnie taak.... Mariusz jestem ... pochodze z Bodnicy (kuj-pom)... od wrzesnia jezdze Audi a4 jest to model B5 1.8 T Quattro silnik AJL 180 PS... Ogolnie jestem bardzo zadowolony z mojej niuni .... spalanie jest calkiem calkiem... nie sypie sie nic...moze dlatego ze wszystko co konieczne robie na bierzaco( plyny klocki itd.) nie mowie ze nie ma jakis drobnych problemow ...ale nie jest to cos co by mi nie dawalo spac po nocach.... Pozdrawiam wszystki CZlonkow:D:D:D
Homer00 Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Witam wszystkich posiadaczy A4 Moje to 1995r. climatronic,centralny ,ABS,poducha,wspomaganie,no i 90ps na TDI
Rekomendowane odpowiedzi