kola123 Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 cześć, właśnie kupiłem a4 avant no i jestem zielony w tej marce i modelu więc chcę się czasem poradzić bo mam zamiar szanować moje świeże autko, pozdrawiam i liczę na pomoc. Robert
gregoresu Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Siemanko witam na forum a4 niedługo przyjedzie do mnie z Niemiec więc jestem *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich
chudineze Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 http://chudini1.w.interii.pl/strona%20domowa/original_PowitanieA4.gif
Mariusz84 Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Witam Wszystkich Audi-maniaków! *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich
marcel79 Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 witam wszystkich Osobiście poruszam sie audi s3 8p,ale mysle ze moge wymienic sie informacjami technicznymi,car audio,navi,w koncu to rodzina... prowadze sprzedaz czesci do grupy vw audi,z aut testowych,zawsze pomoge doradze....
Rekomendowane odpowiedzi