MARCIN607 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Witamyu na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas124 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Witam serdecznie,mam pytanie czy ktos z was miał juz do czynienia z błędem typu "VAG 18057" posiadam Audi A4 1.9 TDI PD 2003 Avant,błąd pojawił mi sie jakies 2 tyg temu,byłem w zaprzyjaznionym warsztacie ale po podłączeniu pod 2 komputery (VAG) nie wykazało nic tylko w środkowej konsolce przy zegarach pali sie cały czas Error z hamulcami (kółko z takimi liniami przerywanymi po obu stronach na pomarańczowym tle)-- tak dla wszystkiego Jakby ktoś wiedział jak z tym sie mozna uporać prosze o kontakt---- [email protected] Z góry dziekuje i pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Heyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor90 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Witam Wszystkich . Jestem szczęśliwym posiadaczem A4 B7 1.9 TDI i póki co nie ma żadnych problemów . Liczę na to , że w przyszłości w razie problemów tak liczna rodzina audi pomoże . Pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprat Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Witam. Jestem na etapie poszukiwania Audi A4 B5 i w ten sposób trafiłem na forum. Mam nadzieję, że dzięki uzyskanym to poradom uda mi się wyszukac idealnego auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Lucas124 tu się tylko witamy .... rozwiązania problemu z Twoim autem szukaj w technicznych wątkach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi