addassko Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostekA4 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam chciał bym dołączyć do a4 klub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
showtime Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam Jestem jeszcze posiadaczem Golfa MK4 (może niektórzy kojarzą ze zlotów i spotów): Niemniej jednak zeby tylko auto sprzedac i nie wtopic za bardzo na rarytasach, które byly w srodku autko przywrocilem do serii a fanty posprzedawałem Zarejestrowalem sie na Waszym forum bo nastepnym autkiem bedzie A4 B6, dlatego potrzebuje uzyskac odpowiedz na kilka pytan przed zakupem itp Pozdrawiam wszystkich Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Właśnie już dołączyłeś . Siema Zerknij na spoty warszawskie i dawaj na spota we wtorek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witaj :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witaj :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BDP Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 czesc, co tu duzo gadac b5 AFN 98r. ps. Admini pewnie myslicie; swiezak nawet pisac nie umie.. Panowie pozwola ze wyjasnie, otoz niemieckiej mysli klawiatury nie przeskocze:decayed: macie tu ÄÜDI:wink: za tydzien wracam, na nasz kochany asfalt, moje wahacze juz drza hehe pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam, przyturlałem sie tu z forum A80 swoja czarną coupetka która mam plan wymienić na B5 1.8TQ. Jestem Andrzej,21 sezonow z czego trzy za lejcami. Może nie jestem inż. Majster Mechanik Złotorączkowski ale szybko sie uczę, na własną reke i pożytek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi