mefjiu Opublikowano 29 Września 2014 Opublikowano 29 Września 2014 Witam wszystkich! Ostatnio zostałem szczęśliwym posiadaczem B szóstki Avant z 2003 roku w "zaturbionej" benzynie jeden i osiem dziesiątych litra. Auto od pierwszego dnia spisuje się perfekcyjnie i na kołach przyjechało ze mną ze Szwecji. Mam nadzieje, że w razie kłopotów pomożecie mi i mojej "czerwonej strzale" przywrócić jej sprawność w razie jakiegoś niedomagania Pozdrawiam wszystkich!
Cezz Opublikowano 29 Września 2014 Opublikowano 29 Września 2014 (edytowane) Siemanko Kilka dni temu stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B5 Witam się z wami jak przystało nowej osobie na forum Będę was męczył różnymi pytaniami, ponieważ nie mam zbytnio doświadczenia z mechaniką samochodową oraz wszystkim co z nią związane. Jest to mój drugi samochód (wcześniej Daewoo Lanos 98r, - także tu nie mogłem się wykazać z podpinaniem do kompa itd, wiec przez to tez nie mam doświadczenia z tym ) Co do kodu silnika w profilu, tonie wiem gdzie go znalezc, aby wpisac poprawny Moja Lokalizacja to Zielona Góra / Wrocław Mam nadzieję, że nie będę żałował zakupu Audi i będę miał z nią jak najmniej problemów.Pozdro! Edytowane 29 Września 2014 przez Cezz
miras2628 Opublikowano 29 Września 2014 Opublikowano 29 Września 2014 Witam serdecznie wszystkich i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi