Hugo Opublikowano 18 Lipca 2019 Autor Opublikowano 18 Lipca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Łukasz994 Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 Jak kultura nakazuje chciałem się ze wszystkimi przywitać, także piona wszystkim! ✋ przy okazji pokażę moją B7 żeby już tu wisiała ... Nadmienię że jest to moja 4 Audi ? i napewno nie ostatnia ? Było : - A3 8L - A4 B6 też w Avancie - I w sumie nadal jest A8 D2 4.2 V8 4hp24 1995 ( do sprzedania ) opcja normalna ani bieda ani full, coś będziemy z czasem działać, to napewno. -Bixenon samopoziom -DRL -Radio 2 din (ufff) jeszcze nie rnse ale wleci - Subwoofer -dekor szczot. alu -reling szczot. alu -grzanie foteli przód - Z oświetlenia to sufit Ambiente, podświetlenie na nogi przód / tył, oświetlenie pod boczkami drzwi, nawiewy - Parktronic tył - Kiera sama skóra bez multi - Tempomat -Grzana szyba P/T A co najważniejsze dla mnie cała Ori lakier, przebieg, szyby. wszystko inne idzie przełożyć... Do zobaczyska na drogach!
Hugo Opublikowano 18 Lipca 2019 Autor Opublikowano 18 Lipca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
TrenerAksel Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 Cześć, dziś dołączyłem do forum w celu poszukiwania inspiracji do projektu jaki zaczynam mianowicie "Golden & Black" czyli Audi a4b5 2000r z silnikiem 1.8T AEB, które zamierzam w przyszłości zrobić na tzw. "laleczkę" Moja droga dopiero się zaczyna ale w miarę możliwości będę realizował swoją pasję wkładając w to seryjne autko serducho, żeby kiedyś można było "bez wstydu" pokazywać się na zlotach i eventach w ramach dalszej eksploatacji . Do tej pory udzielałem się tylko na forach facebook'owych ale o forum słyszałem pochlebne opinie nie od dziś także czas dołączyć do załogi!
Boro46 Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 Pińczów , świętokrzyskie polska witam wszystkich członków Michał
adamstnt Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 Witam wszystkich posiadam od 4 lat Audi a3 1.8t jestem mega zadowolony z marki więc jestem tutaj na forum aby dowiedzieć się więcej oraz może jakieś zloty Pozdrawiam Adam
BamaBoy82 Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 Cześć wszystkim. Od niedawna posiadam a4 b7 w TeDeJi ? pozdro dla forumowiczów.
Hugo Opublikowano 18 Lipca 2019 Autor Opublikowano 18 Lipca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, 1
Hugo Opublikowano 19 Lipca 2019 Autor Opublikowano 19 Lipca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 19 Lipca 2019 Autor Opublikowano 19 Lipca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
pgroszek Opublikowano 19 Lipca 2019 Opublikowano 19 Lipca 2019 Witam wszystkich milosnikow czterech pierscieni oraz goraco pozdrawiam !
aaadamf Opublikowano 19 Lipca 2019 Opublikowano 19 Lipca 2019 Trochę z przypadku zostałem posiadaczem A4. Mam nadzieję, że wiedza użytkowników zawarta na forum pomoże i jakoś ogarnąć nowe/stare "cztery koła". W razie czego nie zawaham się pytać.
Kris 1004 Opublikowano 19 Lipca 2019 Opublikowano 19 Lipca 2019 Moja przygoda z Audi trwa już od kilkunastu lat,ale człowiek jest zwierzęciem stadnym więc postanowiłem dołączyć do Klubu.
Rekomendowane odpowiedzi