Audi A4 Klub Polska Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba A4 B6 1.6 Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Witam wszystkich posiadaczy A4. Jestem właścicielem A4 B6 1.6 2001r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vietrzyk Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 (edytowane) Powitać wszystkich, pochodzę z Kolibownik, A4 B6 3.0 ASN Q. Edytowane 7 Lutego 2021 przez vietrzyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxpudl Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Max. Z miasta maczet, noży i najgorszej zmory kierowców, z siedzibą na Mogilskiej 109.. Śliczne, bielutkie A4 B8 (2010) mam już parę latek i niezmiennie ją uwielbiam ;-) .. że jak każdy - coś czasem potrzebuję w niej ogarnąć, a takiej masy przydatnych info jak tu , to nie widziałem - to uznałem, że trzeba powiększyć to szacowne grono.. Także tego, +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki112b Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Witam wszystkich serdecznie, jestem z woj. lubuskiego i posiadam srebrną a4 b5 1.9tdi avg avant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Chciałem wszystkich serdecznie powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miarek20 Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Siemanko, chciałem się przywitać i pozdrowić z Olsztyna. Do zobaczyska na trasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matti a4b6 Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Jestem tu nowy witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkrf Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Witam, właśnie dołączyłem na forum. W posiadaniu Audi A4B7 2.0 TFSI, mam nadzieje że znajdę tu rozwiązanie na każdy problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wskitekkk Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Dzień dobry wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł case Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Witam wszystkich klubowiczów posiada audi A4 B8 Quattro 3l v6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi