Audi A4 Klub Polska Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dygus23 Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Siemaneczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobicc Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 czesc wszystkim, przybylem ze swoim staruchem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha9898 Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Witam, Chcielibyśmy przywitać się razem z moja lalunią. Jestem posiadaczem Audi A4 B8 Avant z piecykiem 2.7 V6 TDI ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piston Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Cześć wszystkim, na imię mam Mateusz jestem z okolic Łodzi, zarejestrowałem się na forum ponieważ przymierzam się do zakupu pierwszej A4 i chciałbym przewertować każdy temat aby podczas oględzin nie natknąć się na minę Pozdrawiam wszystkich sympatyków tego modelu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicamsk Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diwaddek Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audilift Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Witam Wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samfisher7 Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Witam wszystkich użytkowników, zalogowałem się ponieważ przymierzam się do zakupu Audi i szukam informacji na temat tej marki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonik2 Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Jestem tu nowy, chciałem wszystkich serdecznie powitać, miesiąc temu kupiłem fajne autko, A4 B7 1.8T quattro po modach na 260 koni. Jest w nim parę rzeczy do zrobienia, ale myślę, że to już jest na forum opisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czakrol Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Siemanko wszystkim !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi