Tobiegoo Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Witam wszystkich serdecznie, bardzo często korzystam z forum a dzisiaj czas na dołączenie do ekipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el2266s Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Cześć, Mam na imię Krzysiek. Dzięki za przyjęcie. Z zawodu jestem mechanikiem z 12 stażem w zawodzie kilka lat w aso Audi obecnie Aso Bmw. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanti Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Witam wszystkich serdecznie. Nazywam się Mateusz, pochodzę z województwa podkarpackiego, posiadam a4 b8 2009r 2.7 TDI. Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livka Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Siemaneczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artekowak Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Hej Hej witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokerkr Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Witam wszystkich, mam na imię Bartosz i mieszkam w Krakowie. Jestem nowym posiadaczem audi A4 B8 2.0 tdi 143km multitronic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibon 85 Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Hejka wszystkim? Jestem Rafał, mieszkam w Szczytnie a moje autko to A4B8 2.0 TFSI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aptekarzzz Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Witam, mam na imię Paweł. Jestem od niedawna właścicielem Audi A4 B7 1.8T QUATTRO. Pozdro wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aptekarzzz Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Dzięki, myślę że skorzystam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_J Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Witajcie, niedawno stałem się posiadaczem nowego Audi A4 B9 Avant. Jako, że to moje pierwsze audi, zapewne będę miał wiele pytań. Będę starał się także służyć swoją juniorską radą Miłego dnia! Dr_J Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrkiwrab Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Dzień dobry , miło mi dołączyć do grona forumowiczów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi