tres0r Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Witam wszystkich maniakow oooo pozdro
Gość otfwebd Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 witam panów audi maniaków:) *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich
limans Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Mam na imię Tomek i jestem posiadaczem od 3 miesięcy A4 AVANT B5, Z racji wieku autka występują w nim większe i mniejsze problemy, Zdając sobie sprawę, że lepiej już nie będzie postanowiłem zalogować się do Waszego klubu, Jestem zdania, że doświadczenie użytkowników danej marki jest najlepszym źródłem wiedzy i informacji. Poprzez uczestnictwo w forum chciałbym prosić Was o pomoc w wielu kwestiach, ale również dzielić sie swoją wiedzą i pomagać innym. Mam nadzieje, że znajde tu bratnie dusze. Dzięki, pozdr.
szymek11 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 Awant. Autko ma sekwencyjną instalację gazową i sprawuje się bardzo dobrze. Jednak mam do wymiany niektóre elementy przedniego zawieszenia. Pozdrawiam wszystkich klubowiczów
Rekomendowane odpowiedzi