Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czy ktoś ma 2.0 TDI B7 kod BNA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:banan:Różne kody się powtarzają ale kod BNA to chyba nie za często , proszę o odpowiedzi i szczęśliwego nowego ROkU 2013 dla wszystkich klubowiczów

Opublikowano

ja tez juz pytałem ale cicho

Opublikowano

a co tu myslec...silnik jak kazdy inny 2.0TDi. tylko ze 136km...pracuje jak kazda inna 16to zaworowa jednostka,pali jak kazda inna sprawna jednostka w zaleznosci od nogi...fajna sieczkarnia do puki nic sie nie dzieje... :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam

Też od niedawna jestem posiadaczem 2.0 TDI BNA, i czytając te wszystkie informacje dot pompy oleju już osiwiałem z wrażenia. Ciekawe czy i w tym modelu jest taki sam problem. Czy napewno ta jednostka jest 16 zaworowa ??

Jeśli ktoś ma coś ciekawego do powiedzenia na temat tych "komarów" to proszę o odpowiedz.

Opublikowano

8 - zaworowy był silnik o oznaczeniu BPW

twój BNA jest 16 zaworowy.

Opublikowano

dokładnie BNA to 16V, cierpiący na wszystkie bolączki 2.0 TDI 16V 136-140 KM, BRUNO wpadnij w czwartek na spota do mostów to się wszystko obgada ;)

Opublikowano

Witam Ponownie :) milo ze ktos z Płocka:)

Wpadne napewno

tylko o ktorej ?:)

---------- Post dopisany at 15:13 ---------- Poprzedni post napisany at 15:11 ----------

Czytając te opinie już szukam jakiegoś dawcy "komara" dla siebie. Co proponujecie jaki wybrać typ z tych 140 KM ?

Opublikowano

Już szukasz? A to już coś nie tak? Bo jak się boisz za wczasu, to może lepiej od razu auto sprzedać?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
Witam Ponownie :) milo ze ktos z Płocka:)

Wpadne napewno

tylko o ktorej ?:)

---------- Post dopisany at 15:13 ---------- Poprzedni post napisany at 15:11 ----------

Czytając te opinie już szukam jakiegoś dawcy "komara" dla siebie. Co proponujecie jaki wybrać typ z tych 140 KM ?

Kolego sąsiad kupił A3 1.9 TDi , już wymieniał dwu mas , kierownice staneły na turbo 140000 tyś. przejechane 2002 rok od rodziny kupiony.

Kolega pracuje w Niemczech mówił mi że w Pasatach te 2.0 TDi są sporo gorsze . A4 2.0 TDI ma sam chwali sobie 260000 tyś i wporządku.