kowalski.w Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Witam. Czy są jakieś różnice w mocowaniach zderzaka przedniego w przed lifcie? Bo stoję przed kupnem nowego i są do wyboru z wnęką na tablice i bez. DO tej pory miałem bez tej wnęki, a teraz chciał bym założyć z tą wnęka i ciekawi mnie czy będę musiał coś przerabiać
Al@n Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 wszystkie przedliftowe zderzaki będą do ciebie pasowały, zderzaki po lifcie mają inne ślizgi i w tym przypadku miał byś problem
Szarik Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Musisz zmienic slizgi jak pisze Al@n
rafal9119 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 zderzaki z przedlifta niczym sie nie roznia mozesz smialo pakowac
Al@n Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Musisz zmienic slizgi jak pisze Al@n nie musi zmieniać ślizgów bo chce zamontować przedliftowy
zychu Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Witam. Czy są jakieś różnice w mocowaniach zderzaka przedniego w przed lifcie? Bo stoję przed kupnem nowego i są do wyboru z wnęką na tablice i bez. DO tej pory miałem bez tej wnęki, a teraz chciał bym założyć z tą wnęka i ciekawi mnie czy będę musiał coś przerabiać gdzie masz taki wybór tych zderzaków bez wnęki??? te pochodzą z wersji US, także raczej ciężko o nie. jeśli już masz bez wnęki to go zostaw
grucha1 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 zderzaki sie nie różnią mocowaniem sam kiedyś przymierzałem
Szarik Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Musisz zmienic slizgi jak pisze Al@n nie musi zmieniać ślizgów bo chce zamontować przedliftowy Rzeczywiscie moj blad ,myslalem ze chce zmienic na polifta
Rekomendowane odpowiedzi