traffic Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Witam, dzisiaj zauważyłem, że silnik bierze olej, zaczęły klekotać popychacze. Dolałem około 2 litrów oleju i na razie jest ok. Silnik jest suchy, płynu chłodniczego nie ubywa, więc pozostają uszczelniacze zaworów a może coś więcej. W związku z tym, że najprawdopodobniej będę musiał rozbierać silnik chciałbym wykonać podstawowy jego remont. Tutaj moja prośba jakie części, uszczelki itp. będę potrzebował, chciałem oszacować koszt takiej operacji. Z góry dziękuje za pomoc.
OLI_B5 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Mam na sell 1.6 w dobrej kasie , nie wolisz uzywki wsadzic?
traffic Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2013 Jak rozbiorę i okaże się, że jest w tragicznym stanie to pogadamy.
PRODI55 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 oli jaki przebieg ten twoj motorek ma? tylko to pewnie ADP jest
OLI_B5 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 227 , zgadza się ADP , mam kompletna wiązke z kompem
traffic Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2013 Ok ale wracając do tematu, pomoże ktoś?
Rekomendowane odpowiedzi