Opublikowano 4 Stycznia 201313 l Witam, chce cos zrobic z grillem i moje pytanie jest takie: -znaczek, obwodka czarny mat -znaczek czarny, obwodke zostawic chromie -znaczek w chromie, obwodka czarmy mat jak myslicie ?
Opublikowano 4 Stycznia 201313 l Ja już chyba każdą Twoją opcję przerabiałem + czarny bez znaczka. Teraz dopadłem grill z Rs4 i finalnie będzie czarny mat- ramka i znaczek srebrny (ewentualnie biały )
Opublikowano 4 Stycznia 201313 l A no racja nie pisałeś jaki masz kolor... Znajomy w srebrnym b5 zrobił cały grill ze znaczkiem w czarny mat. Mi jednak tam znaczka brakuje...
Opublikowano 4 Stycznia 201313 l a jak wyprobuj plastidip w razie czego zawsze mozesz zedrzec jesli ci sie nie bedzie podobalo:wink:
Opublikowano 4 Stycznia 201313 l ramke z grilla wal w czarnym macie ;d i znaczek albo zostawic albo pod kolor czegos charakterystycznego w aucie ;d ja np robie pod kolor felg
Opublikowano 5 Stycznia 201313 l Autor felgi na nowy sezon sa w polerce wiec najbardziej chyba bedzie pasowal znaczek w chromie
Opublikowano 5 Stycznia 201313 l tez tak sadze np zrob narazie sama ramke w macie, jak Ci sie znudzi to bedziesz dalej kombinował
Opublikowano 8 Stycznia 201313 l kup plastidipa i eksperymentuj na pewno ktoras opcja przypadnie ci do gustu:wink:
Opublikowano 8 Stycznia 201313 l pokaz jak twojaj fura wyglada to latwiej bedzie dopasowac. ale ogolnie poliftowy grill ladnie wyglada ramka czarna OOOO ori chrom
Opublikowano 10 Stycznia 201313 l pokaz jak twojaj fura wyglada to latwiej bedzie dopasowac. ale ogolnie poliftowy grill ladnie wyglada ramka czarna OOOO ori chrom popieram
Opublikowano 12 Stycznia 201313 l Autor DSC_0023.jpg | radoskur | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl tylko nie zwracajcie uwagi na przednie lampy