ZuBeK84 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Witam, Chciałbym dorobić sobie zapasowy kluczyk i mam parę pytań. Posiadam zwykły kluczyk (nie scyzoryk). 1.Jaki transponder do kluczyka? 1.Czy za pomocą kabla, który posiadam KKL VAG-COM for 409.1 odczytam kod PIN immobilajzera za pomocą programu VAG-TACHO? 2.Czy w moim samochodzie immobilajzer jest w liczniku czy box? 3.Czy zrobię adaptację kluczyka z immo programem VAG-COM 311?
chudineze Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 A ja mam pytanie do Ciebie czy wogóle poszukałeś odpowiedzi na forum?
tomekkarauda Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 A jaki masz licznik Uk -Nsi , czy WDO....immo jest w liczniku , musisz kupić specjalny kabel żeby odczytać pin,a adaptacje zrobisz tym co masz VAG-COM 311.
ZuBeK84 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2013 Dziękuję tomekkarauda za naświetlenie tematu. Już jestem zorientowany co i jak. Pozdro
tomekkarauda Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 przerabiałem to u siebie , dałem radę sam wiec i ty dasz pozdro....ps jeśli masz Uk-nsi to nie wyciągniesz pinu sam poproś kolegę Szogun0.....
Wihajster Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Witam,Chciałbym dorobić sobie zapasowy kluczyk i mam parę pytań. Posiadam zwykły kluczyk (nie scyzoryk). 1.Jaki transponder do kluczyka? 1.Czy za pomocą kabla, który posiadam KKL VAG-COM for 409.1 odczytam kod PIN immobilajzera za pomocą programu VAG-TACHO? 2.Czy w moim samochodzie immobilajzer jest w liczniku czy box? 3.Czy zrobię adaptację kluczyka z immo programem VAG-COM 311? 1. megamos crypto 48 2.vag-tacho moze sie udac choc nie koniecznie 3.licznik 4.tak
chudineze Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Witam,Chciałbym dorobić sobie zapasowy kluczyk i mam parę pytań. Posiadam zwykły kluczyk (nie scyzoryk). 1.Jaki transponder do kluczyka? 1.Czy za pomocą kabla, który posiadam KKL VAG-COM for 409.1 odczytam kod PIN immobilajzera za pomocą programu VAG-TACHO? 2.Czy w moim samochodzie immobilajzer jest w liczniku czy box? 3.Czy zrobię adaptację kluczyka z immo programem VAG-COM 311? 1. megamos crypto 48 2.vag-tacho moze sie udac choc nie koniecznie 3.licznik 4.tak
Rekomendowane odpowiedzi