Tiomaszk Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Witam serdecznie Postawiłem na zakup Audi A4 B7 z silnikiem 2.0 TDI manual lub automat. Chciałbym aby ktoś znający się w temacie napisał mi konkretnie jakiego auta szukać tj. oznaczenie silnika i rocznik, jaki wybór bedzie najlepszy. Jeżeli taki temat już był to z góry przepraszam i prosze mnie skierować do tego tematu i usunąć mój temat. Z tego co dowiedziałem się u dobrego w regionie mechanika 2.0 TDI wcale nie jest aż tak awaryjny jednak zaznaczył że po małych modach ( o których też przeczytałem na tym forum ) w silniku PD można go użytkować przez długi czas a jak jest na prawdę? Znajomy ma VW Jette 2005r z 2.0TDI 140KM zrobił nią ponad 50 tys teraz ma ok 200tys i do tej pory tylko wymiany oleju i żadnej poważnej usterki nie miał. Myślałem takze o 1.9 TDI lecz w B7 mają bardzo ubogie wyposażenie i skrzynie przeważnie 5 cio biegowe. pozdrawiam
chudineze Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zakup kontrolowany - Kupujemy auto
Rekomendowane odpowiedzi