ramzi Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Witam..mam pewien problem z kluczykiem "scyzoryk" .Wczoraj przyjechałem do NL z urlopu i pech chciał ze siadł centralny i auto mogłem otwierać tylko z kluczyka..druga rzecz to taka ze ułamało się mocowanie grota w pilocie i tu już pojawia się problem ,otwieranie auta jest bardzo trudne i zapewne nie długo już nie możliwe.... stąd też pytanie czy mogę kupić na allegro pilota do którego będę mógł przełożyć grot i całe bebechu z pilota??proszę o POMOC
tomcrack27 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 orginalnie miales klucz scyzoryk?
ramzi Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2013 Tak orginalnie tylko scyzoryk..
tomcrack27 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 to musisz dokupic kluczyk z takim samym numerem co twoj stary jesli sie nie myle.numer zobaczysz jak rozlozysz kluczyk na dwie czesci(np.8Z0 837 231D).musisz zobaczyc jaki masz numer u siebie i szukac takiego.moze ktos ma tu na forum
ramzi Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2013 Dzięki..mam jeszcze pytanie jest możliwe przełożenie samego mocowania grota do starego pilota??
Rekomendowane odpowiedzi