kris_91 Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Witajcie jako ze lubie troche podłubac przy modelach postanowilem zrobic replike Audi A4 Kevina Kruga: Jako baza posłużył mi model w skali 1:24 firmy Welly: Oto co wykonałem -zmyłem calkowicie srebrny lakier -wygładziłem przedni zderzak jak w wersji US -tylna klapa przerobiona na US -nowy lakier z palety Audi LZ5W tak jak w oryginalnej Audi -felgi 19" z BMW X5 też Welly -dorobiony szyberdach -przerobione lampy przednie -nowe opony -obniżone zawieszenie -dokładki w kolorze -tablica tylnia US Co jeszcze trzeba zrobic: -obrysówki w przednich lampach -kierunki w blotnikach -szyba do szyberdachu przyciemniona -dokonczyc uszczelki drzwi i okien -zrobic srebrne dekory we wnetrzu -zamontowac lusterka zewnetrzne I jakies fotki efektu( jest to mój pierwszy model w skali 1:24 który przerobiłem kompleksowo)
marcin78 Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 fajne hobby, kurcze muszę spytać! Jak przerobiłeś te elementy lampy, klapa? w sklepie nie kupisz przecież.
kris_91 Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Opublikowano 1 Lutego 2013 Szpachla a potem papier i modelowanie:D
marcin78 Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Stary! szacun za cierpliwość i dokładność, chętnie bym zobaczył kilka fot. z postępu prac.
Patryś Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Krzysiu kurde nie wiedziałem że się takimi rzeczami zajmujesz. Dwóch moich kumpli dostało miniatury swoich aut nawet właśnie z nr rej takim samym. Zajmuje się tym ktoś na zamówienie czy tylko tak o nieliczni robią takie rzeczy bo sprawiłbym sobie miniaturę swojego avanta
kris_91 Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Opublikowano 2 Lutego 2013 Patryk sam chcialem sobie zrobic mniature mojego ale nie ma modelu B6 avant w skali wiekszej jak 1:87....
laki83 Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 no fajnie ci wyszło...szkoda że zdjęcia troche nie bardzo..najlepiej by wyglądało z skali 1:18 ale wiem że są bardzo trudno dostepne.a z firm które robia je dobrej jakości to b6 wogule nie wychodziły.były tylko b7
kris_91 Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Opublikowano 5 Lutego 2013 jak bedzie skonczony w 100% to porobie lepsze zdjecia
ksiu85 Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 no fajnie ci wyszło...szkoda że zdjęcia troche nie bardzo..najlepiej by wyglądało z skali 1:18 ale wiem że są bardzo trudno dostepne.a z firm które robia je dobrej jakości to b6 wogule nie wychodziły.były tylko b7 Tutaj znalazlem jedna,ciekawe za ile pojdzie? 1:18 Audi A4 B6 Limosine Tuning mit Q7 20 Zoll Felgen, seltenes China Modell RAR | eBay i jeszcze jedna tylko cena juz troche duza Paudi 2104TMW Audi A4 DTM S-Line A 4 weiss 1:18 RAR kein Tuning | eBay
carrera369 Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 fajne hobby, kurcze muszę spytać! Jak przerobiłeś te elementy lampy, klapa? w sklepie nie kupisz przecież. Szpachla a potem papier i modelowanie:D Jak przerabiałeś pozostałe elementy tzn. koła i obniżenie ? Same koła można kupić czy od razu trzeba całe X5 ? Ciekawe hobby.
kris_91 Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Opublikowano 6 Lutego 2013 Sa ludzie ktorze robia odlewy koł np bbs rs itd. Ja akurat kupilem x5 w tej samej skali i dorobilem oponki i juz. X5 tez dlubne kiedys i bezie stalo na polce;p a obnizenie poprostu dalem oski wyzej i juz jest obnizone:P
laki83 Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 no fajnie ci wyszło...szkoda że zdjęcia troche nie bardzo..najlepiej by wyglądało z skali 1:18 ale wiem że są bardzo trudno dostepne.a z firm które robia je dobrej jakości to b6 wogule nie wychodziły.były tylko b7 Tutaj znalazlem jedna,ciekawe za ile pojdzie? 1:18 Audi A4 B6 Limosine Tuning mit Q7 20 Zoll Felgen, seltenes China Modell RAR | eBay i jeszcze jedna tylko cena juz troche duza Paudi 2104TMW Audi A4 DTM S-Line A 4 weiss 1:18 RAR kein Tuning | eBay słabo odwzorowane...
Rekomendowane odpowiedzi