Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Modelarstwo- A4 B6 Kevina Kruga - replika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie jako ze lubie troche podłubac przy modelach postanowilem zrobic replike Audi A4 Kevina Kruga:

6118231769_0d224cb689_b.jpg

Jako baza posłużył mi model w skali 1:24 firmy Welly:

50cabd2c81b50bc7.jpg

Oto co wykonałem

-zmyłem calkowicie srebrny lakier

-wygładziłem przedni zderzak jak w wersji US

-tylna klapa przerobiona na US

-nowy lakier z palety Audi LZ5W tak jak w oryginalnej Audi

-felgi 19" z BMW X5 też Welly

-dorobiony szyberdach

-przerobione lampy przednie

-nowe opony

-obniżone zawieszenie

-dokładki w kolorze

-tablica tylnia US

Co jeszcze trzeba zrobic:

-obrysówki w przednich lampach

-kierunki w blotnikach

-szyba do szyberdachu przyciemniona

-dokonczyc uszczelki drzwi i okien

-zrobic srebrne dekory we wnetrzu

-zamontowac lusterka zewnetrzne

I jakies fotki efektu( jest to mój pierwszy model w skali 1:24 który przerobiłem kompleksowo)

C360_2013_02_01_18_22_59.jpg

C360_2013_02_01_18_21_29.jpg

C360_2013_02_01_18_21_08.jpg

C360_2013_02_01_18_21_58.jpg

Opublikowano

fajne hobby, kurcze muszę spytać! Jak przerobiłeś te elementy lampy, klapa? w sklepie nie kupisz przecież.

Opublikowano
  • Autor

Szpachla a potem papier i modelowanie:D

Opublikowano

Stary! szacun za cierpliwość i dokładność, chętnie bym zobaczył kilka fot. z postępu prac.

Opublikowano

Krzysiu kurde nie wiedziałem że się takimi rzeczami zajmujesz.:thumbup1: Dwóch moich kumpli dostało miniatury swoich aut nawet właśnie z nr rej takim samym. Zajmuje się tym ktoś na zamówienie czy tylko tak o nieliczni robią takie rzeczy bo sprawiłbym sobie miniaturę swojego avanta :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Patryk sam chcialem sobie zrobic mniature mojego ale nie ma modelu B6 avant w skali wiekszej jak 1:87....

Opublikowano

no fajnie ci wyszło...szkoda że zdjęcia troche nie bardzo..najlepiej by wyglądało z skali 1:18 ale wiem że są bardzo trudno dostepne.a z firm które robia je dobrej jakości to b6 wogule nie wychodziły.były tylko b7

Opublikowano
  • Autor

jak bedzie skonczony w 100% to porobie lepsze zdjecia

Opublikowano
no fajnie ci wyszło...szkoda że zdjęcia troche nie bardzo..najlepiej by wyglądało z skali 1:18 ale wiem że są bardzo trudno dostepne.a z firm które robia je dobrej jakości to b6 wogule nie wychodziły.były tylko b7

Tutaj znalazlem jedna,ciekawe za ile pojdzie? 1:18 Audi A4 B6 Limosine Tuning mit Q7 20 Zoll Felgen, seltenes China Modell RAR | eBay i jeszcze jedna tylko cena juz troche duza Paudi 2104TMW Audi A4 DTM S-Line A 4 weiss 1:18 RAR kein Tuning | eBay

Opublikowano
fajne hobby, kurcze muszę spytać! Jak przerobiłeś te elementy lampy, klapa? w sklepie nie kupisz przecież.
Szpachla a potem papier i modelowanie:D

Jak przerabiałeś pozostałe elementy tzn. koła i obniżenie ? Same koła można kupić czy od razu trzeba całe X5 ? :decayed:

Ciekawe hobby.

Opublikowano
  • Autor

Sa ludzie ktorze robia odlewy koł np bbs rs itd. Ja akurat kupilem x5 w tej samej skali i dorobilem oponki i juz. X5 tez dlubne kiedys i bezie stalo na polce;p a obnizenie poprostu dalem oski wyzej i juz jest obnizone:P

Opublikowano

Tutaj znalazlem jedna,ciekawe za ile pojdzie? 1:18 Audi A4 B6 Limosine Tuning mit Q7 20 Zoll Felgen, seltenes China Modell RAR | eBay i jeszcze jedna tylko cena juz troche duza Paudi 2104TMW Audi A4 DTM S-Line A 4 weiss 1:18 RAR kein Tuning | eBay

słabo odwzorowane...