Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Żarówki LED H11 w przeciwmgielne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy ktoś montował może takie żarówki H11 LED w przeciwmgielne?? H11 / H8 CREE 16W XENON WHITE LED FOG LIGHT BULBS UK PAIR SPOT DRL AUDI | eBay

Pytam bo wygladają solidnie i powinny ładnie świecić kolorem podobnym do xenonów i ledów a wkurza mnie jak zamykam auto i halogeny świecą żółtym światłem :thumbdown:

Opublikowano

Świecic swieca fajnie ale wywala blad spalonej zarowki.

Opublikowano
  • Autor

Wywala błąd w B6 ale w B8 chyba już nie.

Opublikowano

Ja montowałem je u siebie w tamtym roku :wink: blad oczywiscie ze waliło ale sa odpowiednie rezystory do tego .

REZYSTORY ŻARÓWKI LED H11 AUDI (2926739180) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano
Ja montowałem je u siebie w tamtym roku :wink: blad oczywiscie ze waliło ale sa odpowiednie rezystory do tego .

REZYSTORY ŻARÓWKI LED H11 AUDI (2926739180) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

W takim razie trzeba bedzie zamontowac ten zestawik :wink:

Opublikowano
  • Autor

Grzesiek masz może gdzies zdjęcie jak one świecą??

A co z tymi?? 2 H11 120 SMD LED Car Bright White Fog Light Lamp Bulb 12V | eBay

Te już raczej aż tyle światła nie będą dawać bo nie maja soczewki ale powinny ładnie świecić.

Opublikowano

Ja mam taka CREE :wink: nie moge znalezc w mojej galerii zdjec jak to swieci :decayed: ale gdzies w moim watku jest :grin:

IMG_7864.jpg

Opublikowano
  • Autor

Chcesz powiedzieć, że mam przewalać 125 stron twojego wątku :grin:

Opublikowano
Chcesz powiedzieć, że mam przewalać 125 stron twojego wątku :grin:

Bardzo prosto znalezc :wink: wchodzisz w moj watek , na gorze masz ikonke przeszukaj watek , wpisujesz np. CREE i wchodzisz w posta :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Fajnie świecą. Trzeba będzie zamówić bo wkurza mnie to żółte światło w halogenach :kwasny:

AUDI A4 8K0 S LINE B8 H11 LED FOG LIGHT - YouTube

---------- Post dopisany at 13:49 ---------- Poprzedni post napisany at 13:44 ----------

To se te same co na ebay-u i duzo tańsze :decayed: rezystory w PL tez są tańsze :wink:

Sorry nie są tańsze bo na allegro za 80zł jest 1szt a na ebay-u 2szt. za 130zł z wysyłką :decayed:

Opublikowano

A jak to będzie z przeglądem i ewentualnie przy spotkaniu z panami niebieskimi?

Opublikowano
  • Autor
A jak to będzie z przeglądem i ewentualnie przy spotkaniu z panami niebieskimi?

U mnie w B8 powiedziałbym, że takie są montowane oryginalnie i mają sie odwalić :decayed: a poza tym czy pały czepiają się HID-ów albo na przegladzie cos sapią?? Nigdy nie miałem z tym problemu.

Opublikowano
Opublikowano

Dzięki :decayed: Ale 8500K to trochę dużo, widzę, że mają jeszcze w ofercie 5800K i chyba te będą lepsze

Opublikowano

Dzięki :decayed: Ale 8500K to trochę dużo, widzę, że mają jeszcze w ofercie 5800K i chyba te będą lepsze

mają też 7500K które ja mam - nie wiem czemu teraz aukcji nie ma z nimi i dlatego wkleiłem ci linka do 8500K

...5800K wydaje mi się że będą jednak żółte bo to jednak są żarówki zwykłe i te wartości podawane przez nich trzeba brać z przymrużeniem oka

Opublikowano

Ok. Zastanawiam się pomiędzy tymi GPT a Osram Cool Blue Instense

Opublikowano

jak juz masz brac osramy to cool blue hyper 5000K, tylko nie wiem czy sa H11.

ja mam u siebie H7-ki CB Hyper i maja barwe swiatla jak dla mnie idealna :wink:

• 5 lat później...
Opublikowano

Odświeżam temat czy zakładał ktoś h11 led do halogenów godne polecenia i dodatkowe pytanie jak zwą się żarówki od kierunkowskazów w przednich reflektorach biksenon po lifcie?