Pucek Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Egon...jak kupisz ten syf za 120 zł to naprawde, będziesz głupi chyba, przecież to super hiper lexy...beznadziejne i każdy Ci to powie jak chcesz kupić lampy, to kup te drugie które pokazałeś, czyli ledy II lift...tylko te zamienniki są fajne! kupuj te za 499 zł Arek, zakłócenia mam na hidach, ale nie sprawdzałem czy jak wyłącze to też mam, ale jadę sobie z cb, chce puścić radio/cd i kapa, słysze obroty mojego padła, zaznaczam, że nie stroiłem jeszcze tego na aucie jutro jadę na kato...do ikei, ale z rodzicami :gwizdanie: więc cb mi się przyda :>
SoMeS Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Pucek to wpadnij przy okazji na spota
diman Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 jak sie z egonem do kraka wybierzemy to tez sie pojawimy na spoocie w kato
egon47 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Egon...jak kupisz ten syf za 120 zł to naprawde, będziesz głupi chyba, przecież to super hiper lexy...beznadziejne i każdy Ci to powie jak chcesz kupić lampy, to kup te drugie które pokazałeś, czyli ledy II lift...tylko te zamienniki są fajne! kupuj te za 499 zł Arek, zakłócenia mam na hidach, ale nie sprawdzałem czy jak wyłącze to też mam, ale jadę sobie z cb, chce puścić radio/cd i kapa, słysze obroty mojego padła, zaznaczam, że nie stroiłem jeszcze tego na aucie jutro jadę na kato...do ikei, ale z rodzicami :gwizdanie: więc cb mi się przyda :> haha Pucek te za 120zl to byla tylko podpucha mysle tylko i wylacznie o tych za 499 tzn wytargowalem do 460zl jak pisalem czekalem na nie juz 3 miesiace az sie w polsce pokaza i sie pokazaly
SoMeS Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 jak sie z egonem do kraka wybierzemy to tez sie pojawimy na spoocie w kato no to spoko mieliśmy jechać razem
Pucek Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Egon, ale te lampy już raz się pokazały na allegro...sam widziałem i nawet ktoś z forum je kupił ale przyznam że te II lift na ledach dają radę, jeszcze potem przód zmienisz i będzie już fajnie no właśnie że na spota nie wpadnę, bo wyjeżdżam z mojej wsi o 10:00 czyli nie da rady
egon47 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Egon, ale te lampy już raz się pokazały na allegro...sam widziałem i nawet ktoś z forum je kupił ale przyznam że te II lift na ledach dają radę, jeszcze potem przód zmienisz i będzie już fajnie no właśnie że na spota nie wpadnę, bo wyjeżdżam z mojej wsi o 10:00 czyli nie da rady to sa wlasnie od tego goscia z forum on je z niemiec sprowadzil zmienia teraz fure i i chce je sprzedac osobno bo ma Audi po FL i wsadza ori do sprzedazy
SoMeS Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 spoko wyglądają ja w NL o nich myślałem
diman Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 jak sie z egonem do kraka wybierzemy to tez sie pojawimy na spoocie w kato no to spoko mieliśmy jechać razem zobaczymy somes o ktorej wrocimy z kraka jak bedzie wczesnie to sie z knurowa poleci
krolu Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 jak sie z egonem do kraka wybierzemy to tez sie pojawimy na spoocie w kato
SoMeS Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 zobaczymy somes o ktorej wrocimy z kraka jak bedzie wczesnie to sie z knurowa poleci spoko jak coś to mój numer masz
egon47 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 spoko wyglądają ja w NL o nich myślałem po ile sa w NL??
SoMeS Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 70ojro albo dniówka... jak kto woli :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 kurde jak bym wiedzial bys mi je przywiozl kiedy bedziesz w PL znow;p
SoMeS Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 kurde jak bym wiedzial bys mi je przywiozl kiedy bedziesz w PL znow;p nie myślę na razie o tym... czas pokaże
miron78 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2009 Gregor - gratki na tego klubowicza pasuje Ci ten kolorek następny rozumiem fiolet
Rekomendowane odpowiedzi