Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZAPRASZAMY SERDECZNIE

b9ea58b320836127gen.jpg

DSC0094jp_nxanpxa.jpg

27122010133.jpg

tel. do mnie w razie potrzeby - 608039891

Edytowane przez Guregoru

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No w koncu moze beda spociki w Gliwicach bo tez sporo a4 jezdzi :> problem w tym ze od 2 nie ma mnie w Polsce do polowy Sierpnia, ale pomysl b dobry :( Jak wroce to napewno sie pojawie chyba zeby zrobic cos wczesniej :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Czester nie żartuj że nie przyjedziesz na ten speclajny dzień do Gliwic - czyżbyś był pierwszą osobą która ma niewygodne A4 :mysli:............... :>

Opublikowano

Ja powinienem być moją nową furką :) . Tylko mam cały czas stare ramki i nie wiem czy po ostatniej zawierusze ( o której nic nie wiem ) będę mile widziany : :gwizdanie:

Opublikowano

heh wkońcu coś się dzieje w moich okolicach...:)

spocik - no fajnie, tylko odrazu mówie że bez mapy nie jade:P heh nie mogłem znaleść tego głupiego FORUM:/

jeździłem i jeździłem i lipa, jakoś nie trafiłem, jedynie przypadkiem zajechałem do Areny, niewiem czy to miejsce będzie dobre <czyt. forum> czy może gdzieś indziej w bardziej spokojnym miejscu ale to już nie odemnie zależy:)

więc wstępnie się pisze...

Opublikowano
  • Autor

Ja powinienem być moją nową furką :) . Tylko mam cały czas stare ramki i nie wiem czy po ostatniej zawierusze ( o której nic nie wiem ) będę mile widziany : :gwizdanie:

chętnie zobaczę Twój nowy nabytek - każdy jest mile widziany - ramki też mam stare ( czyli najlepsze :wink4: ) bo to oznacza że już troche w klubie jesteś - niema potrzeby wymiany na nowe.No chyba że ktoś nie miał wcale i chce mieć :th:

Opublikowano

Mironku, z miłą chęcią bym przyjechał ale niestety 4-ty mi nie pasuje :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

Pucek nic się nie martw, postaram się wkleić dokładny dojazd a po drugie lecisz z mojej strony więc możemy podjechać razem.I jak wspomniałem na kolejne zlociki miejsce wybierzemy współnie właśnie na tym pierwszym naszym spotkanku - więc prosze mi się przygotować z geografi :naughty:[br]Dopisany: 25 Czerwiec 2008, 11:05 _________________________________________________

Mironku, z miłą chęcią bym przyjechał ale niestety 4-ty mi nie pasuje :wallbash:

jasna sprawa - wiem że napewno byś przyleciał :notworthy:

Opublikowano
:hi: Dziękuję za zaproszenie. Postaram sie być. :th:
Opublikowano

Dzięki za zaproszenie postaram się być lecz nie wiem jeszcze jak będę pracował muszę w niuni jeszcze wymienić to i tamto i nie wiem czy do tego czasu sie z tym uporam pozdrawiam wszystkich oraz cały śląsk

Opublikowano
  • Autor

Super djkanar - jeżeli macie znajomych z A4 ( i nie tylko ) to oczywiście macie pełne prawo ich zaprosić :)[br]Dopisany: 25 Czerwiec 2008, 11:56 _________________________________________________krzysiek przywieź graty ze sobą to powymienia na zlociku - pójdzie szybciej :wink4:

Opublikowano

Witam i dziękuje za zaproszenie. Do Gliwic mam blisko i fajnie że są organizowane takie spotkania, ale niestety..Noga w gipsie i mnie ominie pierwszy spocik:( ;( Życze miłej imprezy i pozdrawiam

Opublikowano

Przyjadę też, pod warunkiem że znowu podocieramy Twojego furaka... :decayed:

W końcu bogaty Gość jesteś to te trochę paliwka Cię nie zbawi! :polew:

Opublikowano
  • Autor

Witam i dziękuje za zaproszenie. Do Gliwic mam blisko i fajnie że są organizowane takie spotkania, ale niestety..Noga w gipsie i mnie ominie pierwszy spocik:( ;( Życze miłej imprezy i pozdrawiam

Mam avanta - przyjechać po Ciebie :cool1:[br]Dopisany: 25 Czerwiec 2008, 12:54 _________________________________________________Krisu liczę że będziesz - niema innej opcji - zobaczysz moje nowe zmiany a i szklaneczke 98 dam Ci wyjeździć :>

Opublikowano

Mam avanta - przyjechać po Ciebie :cool1:[br]Dopisany: 25 Czerwiec 2008, 12:54 _________________________________________________Krisu liczę że będziesz - niema innej opcji - zobaczysz moje nowe zmiany a i szklaneczke 98 dam Ci wyjejździć :>

Chwal się i to zaraz !!

Jedną szklaneczkę, to nawet dobrze nie ruszę :>

Negocjujmy - 3 szklaneczki ? :evil:

Opublikowano
  • Autor

Negocjujmy - 3 szklaneczki ?

:mysli: .............2 - ale auto dostaniesz już odpalone[br]Dopisany: 25 Czerwiec 2008, 13:05 _________________________________________________no i tym sposobem mamy już drugą strone naszego wątku :notworthy: :notworthy: :notworthy: :th: :decayed:

Opublikowano

Hmmm ... ja bym się chyba wybrał.

Miron78 jeśli zamieścisz dokładny plan dojazdu to się poważnie zastanowię :)

Chyba, że jesteś w stanie gdzieś poczekać na obrzeżach i mógłbyś poprowadzić, to taka opcja też wchodzi w grę.

Opublikowano
  • Autor

proton 2 - niema żadnrgo problemu , a nawet może się okazać że ktoś jeszcze pojedzie z Twojej strony, więc ten problem możemy dogadać na któtko przed zlotem :wink4:[br]Dopisany: 25 Czerwiec 2008, 13:39 _________________________________________________chętnie oblukam Twoją B6 :)

Opublikowano

.............2 - ale auto dostaniesz już odpalone

2,5 , odpalone i bez pasażera :naughty:

Opublikowano

Dzęki za zaproszenie - postaram się przyjechać :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.