miron78 Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 zgadłeś jchałem wcześnie do pracy, żeby zadzwonić wiadomo gdzie - załatwiłem Wam 1800zł od sztuki
Pucek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 zgadłeś jchałem wcześnie do pracy, żeby zadzwonić wiadomo gdzie - załatwiłem Wam 1800zł od sztuki 1800 zł to z noclegiem, z dwoma laskami, z pełnym cateringiem i oczywiście z paliwem pod kurek aaa i Twój strucel do naszej dyspozycji :> tak mi pasuje
Pucek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 :decayed: chciałbyś też tak a nie czekać przed halą, marznąć, dostać herbatę bez cukru i to wszystko za 2000 zł
miron78 Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 :decayed: chciałbyś też tak a nie czekać przed halą, marznąć, dostać herbatę bez cukru i to wszystko za 2000 zł czekaj, czekaj - już ja Wam załatwie [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 08:38_________________________________________________cenowo raczej nic nie załatwię - ale lepiej Was będą traktowali a to niekiedy ważniejsze od kasy :>
Pucek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 :decayed: chciałbyś też tak a nie czekać przed halą, marznąć, dostać herbatę bez cukru i to wszystko za 2000 zł czekaj, czekaj - już ja Wam załatwie [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 08:38_________________________________________________cenowo raczej nic nie załatwię - ale lepiej Was będą traktowali a to niekiedy ważniejsze od kasy :> czyli te laski i catering to prawda
Pucek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 się zobaczy Tyyy ale żeby to nie były blachary
miron78 Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 się zobaczy Tyyy ale żeby to nie były blachary a jakie Ty chciałeś w tej cenie
Pucek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 się zobaczy Tyyy ale żeby to nie były blachary a jakie Ty chciałeś w tej cenie no ej, przynajmniej takie jak ta którą smakowali Ci dwaj aaa i ten catering to chyba nie kebab :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 nie wiem czy wiesz ale dzisiaj musisz zrobić przelew...inaczej będziesz spał przed stasindą... :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 nie wiem czy wiesz ale dzisiaj musisz zrobić przelew...inaczej będziesz spał przed stasindą... :gwizdanie: Nie bój się będę spał normalnie w pokoju
Pucek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 nie wiem czy wiesz ale dzisiaj musisz zrobić przelew...inaczej będziesz spał przed stasindą... :gwizdanie: Nie bój się będę spał normalnie w pokoju jak Cie do niego wpuszczę :polew: Ps. Poziek przygarnie zabłąkaną owieczkę
Guregoru Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Poziek to lubi nocą chodzić po pokojach to pewnie do ciebie do pokoju wpadnie się przywitać
Pucek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Poziek to lubi nocą chodzić po pokojach to pewnie do ciebie do pokoju wpadnie się przywitać on przyjdzie do mnie do pokoju ale po to żebyś był jego blacharą
Guregoru Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Poziek to lubi nocą chodzić po pokojach to pewnie do ciebie do pokoju wpadnie się przywitać on przyjdzie do mnie do pokoju ale po to żebyś był jego blacharą Przecież to ty jesteś świeżak na zlocie a nie ja
Pucek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Poziek to lubi nocą chodzić po pokojach to pewnie do ciebie do pokoju wpadnie się przywitać on przyjdzie do mnie do pokoju ale po to żebyś był jego blacharą Przecież to ty jesteś świeżak na zlocie a nie ja może i będę świeżak, ale za to jaki mi czujnik halla działa :>
Guregoru Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Poziek to lubi nocą chodzić po pokojach to pewnie do ciebie do pokoju wpadnie się przywitać on przyjdzie do mnie do pokoju ale po to żebyś był jego blacharą Przecież to ty jesteś świeżak na zlocie a nie ja może i będę świeżak, ale za to jaki mi czujnik halla działa :> Za to dupsko po zlocie przestanie
Pucek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Poziek to lubi nocą chodzić po pokojach to pewnie do ciebie do pokoju wpadnie się przywitać on przyjdzie do mnie do pokoju ale po to żebyś był jego blacharą Przecież to ty jesteś świeżak na zlocie a nie ja może i będę świeżak, ale za to jaki mi czujnik halla działa :> Za to dupsko po zlocie przestanie to nie był dobry żart
Rekomendowane odpowiedzi