A4 Mario Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 ktoś się wybiera jutro do SK - ja z Dimanem mamy zamiar jechać - ktoś jeszcze ? ja cos widze sie nie musze juz wypowiadac :gwizdanie: diman ale będziesz miał jutro niespodzianke świąteczną.... jade z Wami do Katoli
miron78 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 ktoś się wybiera jutro do SK - ja z Dimanem mamy zamiar jechać - ktoś jeszcze ? ja cos widze sie nie musze juz wypowiadac :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 ktoś się wybiera jutro do SK - ja z Dimanem mamy zamiar jechać - ktoś jeszcze ? ja cos widze sie nie musze juz wypowiadac :gwizdanie: diman ale będziesz miał jutro niespodzianke świąteczną.... jade z Wami do Katoli jednak dobrze że nie mogę jechać :gwizdanie:
A4 Mario Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 A oto Pan Iceman Zdjęcie z ... początku A4-Klubu...
A4 Mario Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 No patrzac na to to tak jak już pisali doinwestowany a nawet przeinwestowany...
bish - kopt Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 masakra na serio wam sie to podoba?
Pucek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 masakra na serio wam sie to podoba? a szpecu, poznał byś że to buda B5? WĄTPIĘ :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 masakra na serio wam sie to podoba? kilka detali może nie - ale patrząc na ilość i jakość przerobienia dodając jeszcze, że było to kilka lat temu.......................to naprawdę był KOX pojazd
A4 Mario Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 A teraz uwaga senasacja... Wtedy w Wiśle tylko Keżor wiedział co dobre i miał na swoim Vagu....to.... Japan is the best... :polew: Ojjj aż sie miło teraz przegląda te Fotki... jakby nie było to zdjęcia z przed 4 lat...
miron78 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Bish - jak byś widział reakcje ludzi na chodnikach jak Iceman przejeżdżał.....................każdy się zatrzymywał i gały wywalał
bish - kopt Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 masakra na serio wam sie to podoba? a szpecu, poznał byś że to buda B5? WĄTPIĘ :gwizdanie: z zamkniętymi oczami w nocy na totalnej kapie myślisz że przerobisz grill i lampy i odrazu masz b7?
Pucek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 masakra na serio wam sie to podoba? a szpecu, poznał byś że to buda B5? WĄTPIĘ :gwizdanie: z zamkniętymi oczami w nocy na totalnej kapie myślisz że przerobisz grill i lampy i odrazu masz b7? a maska z B7, a tył? nie no spoko, widocznie jesteś mega detalistą :gwizdanie:
diman Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 ktoś się wybiera jutro do SK - ja z Dimanem mamy zamiar jechać - ktoś jeszcze ? ja cos widze sie nie musze juz wypowiadac :gwizdanie: diman ale będziesz miał jutro niespodzianke świąteczną.... jade z Wami do Katoli
bish - kopt Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 masakra na serio wam sie to podoba? kilka detali może nie - ale patrząc na ilość i jakość przerobienia dodając jeszcze, że było to kilka lat temu.......................to naprawdę był KOX pojazd nie mówie o jakości bo to może tak, silnik, koło napewno jest kox ...gorzej ze stylistyką
A4 Mario Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 No tak Bish ale wiesz dla zwykłej czarnulki w mini idącej chodnikiem auto było kox więc wiesz.... dobry wabik na lachony albo jak by to powiedział słynny Borat wabik na c*p...... troche przesadził z nadkolami ale ogólnie chętnie bym sie zamienił za nismo
miron78 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 4 lata temu tuning w polsce był na tak słabym poziomie, że ta fura byłą przepiękna jak na polskie możliwości rezania
bish - kopt Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 masakra na serio wam sie to podoba? a szpecu, poznał byś że to buda B5? WĄTPIĘ :gwizdanie: z zamkniętymi oczami w nocy na totalnej kapie myślisz że przerobisz grill i lampy i odrazu masz b7? a maska z B7, a tył? nie no spoko, widocznie jesteś mega detalistą :gwizdanie: no wiesz, cały przód B7 - ok, ale doklejony do reszty bez zachowania jakiejkolwiek formy stylistycznej i do tego mega zje..any tylnik zderzak i te progi jak u koparki ...bez przesady - przerost formy nad treścią[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 22:00_________________________________________________ nismo
krolu Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Moim zdaniem fura kiedyś kox :kox: [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 22:04_________________________________________________A jeśli chodzi o Sk- to ja też jutro tam będę :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi