Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

ostatnia druga zmiana w weekend :naughty:

Opublikowano

Mario będziesz dzisiaj? Jeśli tak to weź ze sobą zdjęcia z SCP bo chciałbym je w oryginale :naughty:

Opublikowano

Mario będziesz dzisiaj? Jeśli tak to weź ze sobą zdjęcia z SCP bo chciałbym je w oryginale :naughty:

OK Wezme na pendrive jak się zmieszczą bo mam go tylko 4GB... :decayed:

Czyli co zostaje Arena i KFC ????

Opublikowano

Siemka

Nie pytajcie - mnie jeszcze dzisiaj nie będzie, ale to już ostatnie dni męczarni :gwizdanie:

Mario, nigdy bym się nie bawił w czyszczenie felg tym bardziej stalowych, skoro kilometr od mnie jest gościu który piaskuje jak i maluje wszystko co się da, piaskowanie to 50 zł za robotogodzinę, czyli spokojnie opierdalasz wtedy taki komplecik, czyli 4 sztuki, najwidoczniej Królu niektórzy się wycfanili i u Ciebie kasują za to jak... :decayed:

Sam oddaję teraz słoneczka do piaskowania ale maluję sam, więc podam dokładne koszty

Opublikowano

Siemka

Nie pytajcie - mnie jeszcze dzisiaj nie będzie, ale to już ostatnie dni męczarni :gwizdanie:

Mario, nigdy bym się nie bawił w czyszczenie felg tym bardziej stalowych, skoro kilometr od mnie jest gościu który piaskuje jak i maluje wszystko co się da, piaskowanie to 50 zł za robotogodzinę, czyli spokojnie opierdalasz wtedy taki komplecik, czyli 4 sztuki, najwidoczniej Królu niektórzy się wycfanili i u Ciebie kasują za to jak... :decayed:

Sam oddaję teraz słoneczka do piaskowania ale maluję sam, więc podam dokładne koszty

maluj bo też miewam się z takim zamiarem wiec będę znał koszta :kox:

Opublikowano

Pucek jak bym wiedział, że masz możliwość wypiaskowania tak tanio... to tez by się z tym tak nie pierdzielił :wallbash:

Opublikowano

Pucek jak bym wiedział, że masz możliwość wypiaskowania tak tanio... to tez by się z tym tak nie pierdzielił :wallbash:

Ale dalej nie powiedział gdzie to mam odwieź... :gwizdanie:

Opublikowano

Witam :hi:

Panowie dzisiaj na spociku rozmawialiśmy o tv cyfrowej N i mówiliście że nie ma w niej Polsatu a tu sie okazuje że jest :naughty: o to przykład :tongue4:

http://n.pl/nsklep/promocje/swiathd

Opublikowano

Panowie dzisiaj na spociku rozmawialiśmy o tv cyfrowej N i mówiliście że nie ma w niej Polsatu a tu sie okazuje że jest :naughty: o to przykład :tongue4:

jest polsat i wiele innych fajnych programów jakieś pół roku temu włączyli polsat w końcu się dogadali między sobą :wink4:

dzięki za ściganko Mario nawet Ci to idzie :tongue4: ale tym razem ty musisz troszkę jeszcze porezac :naughty:

Opublikowano

jest polsat i wiele innych fajnych programów jakieś pół roku temu włączyli polsat w końcu się dogadali między sobą :wink4:

dzięki za ściganko Mario nawet Ci to idzie :tongue4: ale tym razem ty musisz troszkę jeszcze porezac :naughty:

Siemanko po wszystkiemu... :decayed:

No było blisko ale Leosiowi zabrakło werwy... pamietajmy tylko że ty jestes o krok dalej w modach... jak ja będę na Twoim etapie to Cie wciągne nosem tak jak ty mnie dziś... ale oczywiście szacun... :notworthy:

Opublikowano

No było blisko ale Leosiowi zabrakło werwy... pamietajmy tylko że ty jestes o krok dalej w modach... jak ja będę na Twoim etapie to Cie wciągne nosem tak jak ty mnie dziś... ale oczywiście szacun... :notworthy:

no tu masz racje trochę bardziej rzeźbiłem już więc czekam na dalsze modyfikacje :wink4:

Opublikowano

no tu masz racje trochę bardziej rzeźbiłem już więc czekam na dalsze modyfikacje :wink4:

:naughty: :naughty: :naughty:

Pssyyytt Żywiec... :wink4:

Opublikowano

No rzeczywiście teraz są ale wcześniej nie było. Nawet nie wiedziałem.

Diman jeszcze raz dzięki za opiekę nad moją niunią :naughty:

Jakoś dziwnie jeździcie. Skręcaliście w lewo na portową i potem na DK88?

Opublikowano

No rzeczywiście teraz są ale wcześniej nie było. Nawet nie wiedziałem.

Diman jeszcze raz dzięki za opiekę nad moją niunią :naughty:

Jakoś dziwnie jeździcie. Skręcaliście w lewo na portową i potem na DK88?

To był spontan... :decayed: Tak na DK88 i A1

Opublikowano

To trzeba było bezpośrednio z areny na dk88 wjechać a nie jechać do śliwki i na portową :naughty:

Opublikowano

To trzeba było bezpośrednio z areny na dk88 wjechać a nie jechać do śliwki i na portową :naughty:

Wiemy... znamy te droge ale przypomniało nam się o A1 jak juz wyjechaliśmy... :gwizdanie:

Opublikowano

Wiemy... znamy te droge ale przypomniało nam się o A1 jak juz wyjechaliśmy... :gwizdanie:

dokładnie :wink4:

Opublikowano

Widzialem was Popaprańcy :P Dimek chyba z duzej predkosci hamowales kolo Parkingu

Opublikowano

Widzialem was Popaprańcy :P Dimek chyba z duzej predkosci hamowales kolo Parkingu

no zdziabkę się rozpędziłem żeby Mariowi utrzeć nosa :tongue4: :>[br]Dopisany: 08 Październik 2011, 07:52_________________________________________________ :hi: no i oczywiście siemano w weekend

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.