Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co za zrypany dzień dzisiaj - od 9.00 na forum siedzę

a moja tyra od rana jak mucha w latarce - a to na jakieś zakupy, a to paznokcie, makijaż, fryzura i.t.p. a to przy małym trzeba coś zrobić :decayed:

a ja staram się nie przeszkadzać i siedzę na forum cały dzień no i na allegro wiadoma sprawa :decayed:

Raz się dzisiaj Dorocie udało mnie od kompa oderwać - musiałem odejść na chwilkę bo coś tam się darła z kuchni że obiad zrobiła a ja nawet nie zjem - no to wstałem, poszedłem po talerz do kuchni, przyniosłem go do kompa no i zjadłem jedna ręką :polew: a jak przechodziła przypadkiem jak już zjadłem to mi go zabrała bo nie ukrywam przeszkadzał mi koło myszki :polew:

:polew: :polew: :polew: wzorowy mąż :polew: :polew:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

właśnie znowu woła z łazienki, że już tyle godzin i czy buty mam wypastowane :wallbash:

może i coś tam wypiję dzisiaj ale nie aż tyle żeby nogi na stole trzymać więc bez sensu żebym tracił czas na pastowanie - zaś 10 min bez forum niepotrzebnie :decayed:

Opublikowano

właśnie znowu woła z łazienki, że już tyle godzin i czy buty mam wypastowane :wallbash:

może i coś tam wypiję dzisiaj ale nie aż tyle żeby nogi na stole trzymać więc bez sensu żebym tracił czas na pastowanie - zaś 10 min bez forum niepotrzebnie :decayed:

Ja pie.rdole no nie mam pytań :polew: :polew: Mirek kto Ci te teksty pisze :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

na 19.30 na impreze sylwestrową - jakoś nie mam dnia - chyba że się to zmieni jak coś łykniem :)

mam nadzieję że nas nie posadzą przy tym samym stole bo pewnie troszkę lasek będzie a nie chciał bym się hamować i kontrolować :polew: :polew:

Opublikowano

co za zrypany dzień dzisiaj - od 9.00 na forum siedzę

a moja tyra od rana jak mucha w latarce - a to na jakieś zakupy, a to paznokcie, makijaż, fryzura i.t.p. a to przy małym trzeba coś zrobić :decayed:

a ja staram się nie przeszkadzać i siedzę na forum cały dzień no i na allegro wiadoma sprawa :decayed:

Raz się dzisiaj Dorocie udało mnie od kompa oderwać - musiałem odejść na chwilkę bo coś tam się darła z kuchni że obiad zrobiła a ja nawet nie zjem - no to wstałem, poszedłem po talerz do kuchni, przyniosłem go do kompa no i zjadłem jedna ręką :polew: a jak przechodziła przypadkiem jak już zjadłem to mi go zabrała bo nie ukrywam przeszkadzał mi koło myszki :polew:

:good:

następnym razem puszczę Ci coś na zlocie :kox: dokładnie takie samo przykładne małżeństwo :polew:

Opublikowano

na 19.30 na impreze sylwestrową - jakoś nie mam dnia - chyba że się to zmieni jak coś łykniem :)

mam nadzieję że nas nie posadzą przy tym samym stole bo pewnie troszkę lasek będzie a nie chciał bym się hamować i kontrolować :polew: :polew:

Czekaj jak to Dorota przeczyta "a co tam tak piszesz kochanie?" i łyp przez plecy w monitor :polew:

Opublikowano
  • Autor

teraz już na serio muszę się chyba zwijać z przed kompa - bo impreza na 19.30 a jeszcze muszę wyskoczyć na sklepy jakieś spodnie i koszulę kupić

Opublikowano

teraz już na serio muszę się chyba zwijać z przed kompa - bo impreza na 19.30 a jeszcze muszę wyskoczyć na sklepy jakieś spodnie i koszulę kupić

:polew:

Opublikowano

Ja leję jak głupi :polew: a moja żona to już drze się po mnie i trzyma stronę Twojej[br]Dopisany: 31 Grudzień 2011, 17:56_________________________________________________

Przeca wsycko zawarte już :naughty:

Opublikowano
  • Autor

lokalu też się nieźle naszukałem - tylko jeden znalazłem w którym stoliki były tak ustawione żeby Ci co już byli w środku widzieli czym przyjechali kolejni :polew: :polew:

Opublikowano

lokalu też się nieźle naszukałem - tylko jeden znalazłem w którym stoliki były tak ustawione żeby Ci co już byli w środku widzieli czym przyjechali kolejni :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Ja leję jak głupi :polew: a moja żona to już drze się po mnie i trzyma stronę Twojej[br]Dopisany: 31 Grudzień 2011, 17:56_________________________________________________

na BP i Orlenie kiedyś widziałem kamizelki :polew:

Opublikowano

tylko nie zapomnij przyjechać ostatni a nie pierwszy :polew:

Opublikowano
  • Autor

standard

i zawsze się jeszcze z 3 razy wracam że niby coś zapomniałem - a liwing home mruga :polew:

Opublikowano

"Dorota kurcze coś jest nie tak z tymi butami... chyba nie będziemy tam na punkt 19" :polew:

Opublikowano

na BP i Orlenie kiedyś widziałem kamizelki :polew:

Ja mam takie z odblaskami, takie żółtawe :polew: z mojej firmy to Ci podrzucę to jeszcze jakaś reklama mojej firmy będzie :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

standard

i zawsze się jeszcze z 3 razy wracam że niby coś zapomniałem - a liwing home mruga :polew:

:polew: :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: uśmiałem się jak to poczytałem :polew: :polew:

a Wam NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU I ABY MODY SZŁY W DOBRYM KIERUNKU :decayed:

Opublikowano

Miron :polew: :polew: :polew:

No jesteś prze ujj :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Miron :polew: :polew: :polew:

No jesteś prze ujj :decayed:

i niech tak zostanie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.