Arturoo Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 ostatnio to i ja bumele nawet na żorskich strzelam nawet się nie chwal i nie przypominaj .......... Natalka częściej na spotach bywa niż Ty się witasz :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: ---------- Post dopisany at 23:13 ---------- Poprzedni post napisany at 23:11 ---------- Guru, Daniel chyba ma na myśli ostatnią Twoją nieobecność lenisz się chłopie, lenisz:grin: Wręcz przeciwnie, właśnie pracuję; ciężko pracuję to ,że siedzisz na forum i klepiesz post za postem to nie ma nic wspólnego z pracą Oj tam oj tam co tam robisz o tej porze
Polko_V Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 wiem Arturze, wiem:facepalm: a najgorsze to, że jak tak dalej pójdzie to i w ten czwartek nie dam rady:facepalm:
Arturoo Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 wiem Arturze, wiem:facepalm: a najgorsze to, że jak tak dalej pójdzie to i w ten czwartek nie dam rady:facepalm: synek Ty się narażasz
Guregoru Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Guru, Daniel chyba ma na myśli ostatnią Twoją nieobecność lenisz się chłopie, lenisz:grin: Wręcz przeciwnie, właśnie pracuję; ciężko pracuję to ,że siedzisz na forum i klepiesz post za postem to nie ma nic wspólnego z pracą Oj tam oj tam co tam robisz o tej porze Teraz mam prace połączoną z przyjemnością czyli masteringuje płytę dla takiego zespołu jednego
Polko_V Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 normalnie tak mi się dupiato zmiany ustawiają, że łochocho jak nie 14 to 18, a to zaś dwa tygodnie pod rząd na 14:facepalm: echhh...
tomaszstn Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Właśnie rozmawiałem przez kom z Guru i my będziemy
Polko_V Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Guru, Daniel chyba ma na myśli ostatnią Twoją nieobecność lenisz się chłopie, lenisz:grin: Wręcz przeciwnie, właśnie pracuję; ciężko pracuję to ,że siedzisz na forum i klepiesz post za postem to nie ma nic wspólnego z pracą Oj tam oj tam co tam robisz o tej porze Teraz mam prace połączoną z przyjemnością czyli masteringuje płytę dla takiego zespołu jednego :polew:ja żem pierw przeczytał "masturbuję":decayed:
Guregoru Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Właśnie rozmawiałem przez kom z Guru i my będziemy A ty to zaraz musisz wszystkim wypaplać :decayed: Ps. Ale dzisiaj tylko 16 minut a nie 2 godziny
tomaszstn Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Po tym jak mu podesłałem linka do panienek to Guru często pracuje :jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk: ---------- Post dopisany at 23:23 ---------- Poprzedni post napisany at 23:22 ---------- No tak i trochę wcześniej a nie o 2.00
Guregoru Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Guru, Daniel chyba ma na myśli ostatnią Twoją nieobecność lenisz się chłopie, lenisz:grin: Wręcz przeciwnie, właśnie pracuję; ciężko pracuję to ,że siedzisz na forum i klepiesz post za postem to nie ma nic wspólnego z pracą Oj tam oj tam co tam robisz o tej porze Teraz mam prace połączoną z przyjemnością czyli masteringuje płytę dla takiego zespołu jednego :polew:ja żem pierw przeczytał "masturbuję":decayed: Ehhh przemilczę to ---------- Post dopisany at 23:24 ---------- Poprzedni post napisany at 23:23 ---------- No tak i trochę wcześniej a nie o 2.00 Hehe no
Guregoru Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Po tym jak mu podesłałem linka do panienek to Guru często pracuje :jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk: Zboczek
Polko_V Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 ja jo wiym..na łoczy mi idzie:decayed:
tomaszstn Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Właśnie rozmawiałem przez kom z Guru i my będziemy A ty to zaraz musisz wszystkim wypaplać :decayed: Ps. Ale dzisiaj tylko 16 minut a nie 2 godziny Musiałem powiedzieć aby ich trochę przyjechało bo zaś sami będziemy tam siedzieć
Guregoru Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 ja jo wiym..na łoczy mi idzie:decayed: To nie na oczy tylko na jakieś braki :polew:
Rekomendowane odpowiedzi