Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yy...co ja żem już dziś nie wyżarł...:decayed: gorzoła, piwa... a jutro o 6 trza wstować:facepalm:

---------- Post dopisany at 22:22 ---------- Poprzedni post napisany at 22:21 ----------

yy...co Ty pierdzielisz jo ledwo 65 kg woża:decayed: jo mom stylistyka aerodynamiczno o bardzo niskim współczynniku oporu:decayed:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja już trzecie pifko :drinks:

Opublikowano

Nara spadam :hi:

Opublikowano
:hi::decayed:
Opublikowano

wczora flaszezki pynkały...dzisio tyż i do tego yno dwa piffka, bo jutro trza jechać:facepalm::wink:

---------- Post dopisany at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany at 22:24 ----------

Nara spadam :hi:

:hi:

Opublikowano

Obyś nie miał 0,53mg :wink:

Opublikowano

spoko...moja wątroba idealnie spala...przed chwilą się mierzyłem na alko i 0.2 mam więc do rano tylko pierd zostanie:decayed:

Opublikowano

Tak, tych 1500 też tak mówiło :whistling:

Opublikowano

jo wiym kiedy mom przestać:wink: i żech przestoł ze 1.5h tymu:wink:

Opublikowano

a ja mam jutro na nockę więc mogę se jeszcze pozwolić :decayed:

Opublikowano
ale co tzra być za kretynem aby taki coś odpierdzielić:facepalm: wiedzom, że je nagonka w taki weekyndy...a ci w czajnik napierdzielajom:facepalm:
Opublikowano

Domyślam się że inspiracją z tym lodzikiem była orientacja seksualna pomysłodawcy :grin:

Mario o jakim ty seksie mówisz :decayed: przecież ty jesteś skazany tylko na lodziki bo Ciebie na brzuchu to tak jak by żółwia na plecach położyć to nie gadaj że jakoś dajesz radę skoro albo ty z partnerki spadasz albo ona z Ciebie jak jesteś na dole :polew::polew:

Opublikowano
jo mom jutro psychotesty i to z takom szpetnom babom, że łohohoh:facepalm:
Opublikowano
ale co tzra być za kretynem aby taki coś odpierdzielić:facepalm: wiedzom, że je nagonka w taki weekyndy...a ci w czajnik napierdzielajom:facepalm:

No niestety ale kretyni są wśród nas, ja po większej popijawie na następny dzień w ogóle nigdzie nie jadę

Opublikowano
Domyślam się że inspiracją z tym lodzikiem była orientacja seksualna pomysłodawcy :grin:

Mario o jakim ty seksie mówisz :decayed: przecież ty jesteś skazany tylko na lodziki bo Ciebie na brzuchu to tak jak by żółwia na plecach położyć to nie gadaj że jakoś dajesz radę skoro albo ty z partnerki spadasz albo ona z Ciebie jak jesteś na dole :polew::polew:

Guru. abo żeś tak długo myśloł nad ripostom, abo żeś kompa mioł wyłończonego:decayed:
Opublikowano

w sumie to zawsze choruję i tak nie jestem w stanie się z łóżka ruszyć :decayed:

---------- Post dopisany at 22:36 ---------- Poprzedni post napisany at 22:35 ----------

to współczuję :kwasny:

Opublikowano

Guru. abo żeś tak długo myśloł nad ripostom, abo żeś kompa mioł wyłończonego:decayed:

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

oj ..............on będzie żałował awantury w bazarze :grin:

Opublikowano

No niestety ale kretyni są wśród nas, ja po większej popijawie na następny dzień w ogóle nigdzie nie jadę

dokładnie...ja wiem na ile sobie mogę pozwolić i jak rano się czuję...np. jakbym rano wstał i było by mi "niewyraźnie" to UŻ-eta biorę:wink:. A chO_oj z tym że "ty" byś se coś zrobił, ale komuś...:facepalm:

---------- Post dopisany at 22:38 ---------- Poprzedni post napisany at 22:37 ----------

:polew::polew: oj tam oj tam...:decayed:
Opublikowano

Nie ma jak koledzy, potrafią podtrzymywać na duchu :naughty:

Opublikowano
w sumie to zawsze choruję i tak nie jestem w stanie się z łóżka ruszyć :decayed:

---------- Post dopisany at 22:36 ---------- Poprzedni post napisany at 22:35 ----------

to współczuję :kwasny:

a najgorsze to...nawet nie wiecie jak ona obcisłe ciuchy nosi :sick3:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.