Polko_V Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 yy...co ja żem już dziś nie wyżarł... gorzoła, piwa... a jutro o 6 trza wstować ---------- Post dopisany at 22:22 ---------- Poprzedni post napisany at 22:21 ---------- yy...co Ty pierdzielisz jo ledwo 65 kg woża:decayed: jo mom stylistyka aerodynamiczno o bardzo niskim współczynniku oporu:decayed:
Polko_V Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 wczora flaszezki pynkały...dzisio tyż i do tego yno dwa piffka, bo jutro trza jechać ---------- Post dopisany at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany at 22:24 ---------- Nara spadam
Polko_V Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 spoko...moja wątroba idealnie spala...przed chwilą się mierzyłem na alko i 0.2 mam więc do rano tylko pierd zostanie:decayed:
Polko_V Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 jo wiym kiedy mom przestać i żech przestoł ze 1.5h tymu:wink:
tomaszstn Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 a ja mam jutro na nockę więc mogę se jeszcze pozwolić
Polko_V Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Tak, tych 1500 też tak mówiło ale co tzra być za kretynem aby taki coś odpierdzielić wiedzom, że je nagonka w taki weekyndy...a ci w czajnik napierdzielajom:facepalm:
Guregoru Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Domyślam się że inspiracją z tym lodzikiem była orientacja seksualna pomysłodawcy Mario o jakim ty seksie mówisz przecież ty jesteś skazany tylko na lodziki bo Ciebie na brzuchu to tak jak by żółwia na plecach położyć to nie gadaj że jakoś dajesz radę skoro albo ty z partnerki spadasz albo ona z Ciebie jak jesteś na dole :polew:
Polko_V Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 a ja mam jutro na nockę więc mogę se jeszcze pozwolić jo mom jutro psychotesty i to z takom szpetnom babom, że łohohoh:facepalm:
tomaszstn Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Tak, tych 1500 też tak mówiło ale co tzra być za kretynem aby taki coś odpierdzielić wiedzom, że je nagonka w taki weekyndy...a ci w czajnik napierdzielajom:facepalm: No niestety ale kretyni są wśród nas, ja po większej popijawie na następny dzień w ogóle nigdzie nie jadę
Polko_V Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Domyślam się że inspiracją z tym lodzikiem była orientacja seksualna pomysłodawcy Mario o jakim ty seksie mówisz przecież ty jesteś skazany tylko na lodziki bo Ciebie na brzuchu to tak jak by żółwia na plecach położyć to nie gadaj że jakoś dajesz radę skoro albo ty z partnerki spadasz albo ona z Ciebie jak jesteś na dole :polew: Guru. abo żeś tak długo myśloł nad ripostom, abo żeś kompa mioł wyłończonego:decayed:
tomaszstn Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 w sumie to zawsze choruję i tak nie jestem w stanie się z łóżka ruszyć ---------- Post dopisany at 22:36 ---------- Poprzedni post napisany at 22:35 ---------- a ja mam jutro na nockę więc mogę se jeszcze pozwolić jo mom jutro psychotesty i to z takom szpetnom babom, że łohohoh:facepalm: to współczuję
Arturoo Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Domyślam się że inspiracją z tym lodzikiem była orientacja seksualna pomysłodawcy Mario o jakim ty seksie mówisz przecież ty jesteś skazany tylko na lodziki bo Ciebie na brzuchu to tak jak by żółwia na plecach położyć to nie gadaj że jakoś dajesz radę skoro albo ty z partnerki spadasz albo ona z Ciebie jak jesteś na dole :polew: Guru. abo żeś tak długo myśloł nad ripostom, abo żeś kompa mioł wyłończonego:decayed: :polew::polew::polew::polew::polew: oj ..............on będzie żałował awantury w bazarze
Polko_V Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Tak, tych 1500 też tak mówiło ale co tzra być za kretynem aby taki coś odpierdzielić wiedzom, że je nagonka w taki weekyndy...a ci w czajnik napierdzielajom:facepalm: No niestety ale kretyni są wśród nas, ja po większej popijawie na następny dzień w ogóle nigdzie nie jadę dokładnie...ja wiem na ile sobie mogę pozwolić i jak rano się czuję...np. jakbym rano wstał i było by mi "niewyraźnie" to UŻ-eta biorę. A chO_oj z tym że "ty" byś se coś zrobił, ale komuś...---------- Post dopisany at 22:38 ---------- Poprzedni post napisany at 22:37 ---------- Domyślam się że inspiracją z tym lodzikiem była orientacja seksualna pomysłodawcy Mario o jakim ty seksie mówisz przecież ty jesteś skazany tylko na lodziki bo Ciebie na brzuchu to tak jak by żółwia na plecach położyć to nie gadaj że jakoś dajesz radę skoro albo ty z partnerki spadasz albo ona z Ciebie jak jesteś na dole :polew: Guru. abo żeś tak długo myśloł nad ripostom, abo żeś kompa mioł wyłończonego:decayed: :polew::polew::polew::polew::polew: oj ..............on będzie żałował awantury w bazarze :polew: oj tam oj tam...
tomaszstn Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Domyślam się że inspiracją z tym lodzikiem była orientacja seksualna pomysłodawcy Mario o jakim ty seksie mówisz przecież ty jesteś skazany tylko na lodziki bo Ciebie na brzuchu to tak jak by żółwia na plecach położyć to nie gadaj że jakoś dajesz radę skoro albo ty z partnerki spadasz albo ona z Ciebie jak jesteś na dole :polew: Guru. abo żeś tak długo myśloł nad ripostom, abo żeś kompa mioł wyłończonego:decayed: :polew::polew::polew::polew::polew: oj ..............on będzie żałował awantury w bazarze Nie ma jak koledzy, potrafią podtrzymywać na duchu
Polko_V Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 w sumie to zawsze choruję i tak nie jestem w stanie się z łóżka ruszyć ---------- Post dopisany at 22:36 ---------- Poprzedni post napisany at 22:35 ---------- a ja mam jutro na nockę więc mogę se jeszcze pozwolić jo mom jutro psychotesty i to z takom szpetnom babom, że łohohoh:facepalm: to współczuję a najgorsze to...nawet nie wiecie jak ona obcisłe ciuchy nosi
Rekomendowane odpowiedzi