morsik26 Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Jak masz tarczowe hamulce to koło być może wejdzie,ale jak są szczekowe jak ja mam u siebie to będzie ciężko bo wtedy rafka pójdzie do góry i hamulec jej nie chwyci żeby zahamowac. Próbowałem już u siebie bo ogólnie mam wszystko ok tylko koła trochę małe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Gdybym nie miał tarcz to nawet bym o to nie pytał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 https://a4-klub.pl/topic/418384-bukowina-2018-truniej-piłki-noznej-24-marzec-godzina-13-00/ Znajdą się chętni na śląską drużynę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Ja jak bym jechał to bym z tobą nie grał bo ty się tylko kiwasz i brakuje Ci luzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Ja jak bym jechał to bym z tobą nie grał bo ty się tylko kiwasz i brakuje Ci luzu A co ty na bukowine nie jedziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Ja jak bym jechał to bym z tobą nie grał bo ty się tylko kiwasz i brakuje Ci luzu Odezwał się ten który się w ogóle nie kiwa... Jak wypijemy na śniadanie litra to będę miał luz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 https://a4-klub.pl/topic/418384-bukowina-2018-truniej-piłki-noznej-24-marzec-godzina-13-00/ Znajdą się chętni na śląską drużynę?Przydało by sie trochę wypocic po piątku a dwa x 5 min to chyba podolamWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 witam grono bikerów https://youtu.be/E9fux-FS740 Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 7 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Tomaszu - jak tam pisać Cie na niedziele ? bo musisz jakoś ten smar w korbie rozruszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Pucek jakiś twój ziomek? MASAKRA https://www.rybnik.com.pl/wiadomosci,terrorysta-isis-zatrzymany-w-rybniku-mieszkal-u-nas-pol-roku,wia5-3266-36276.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Godzinę temu, egon47 napisał: Pucek jakiś twój ziomek? MASAKRA https://www.rybnik.com.pl/wiadomosci,terrorysta-isis-zatrzymany-w-rybniku-mieszkal-u-nas-pol-roku,wia5-3266-36276.html Yebany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 6 godzin temu, miron78 napisał: Tomaszu - jak tam pisać Cie na niedziele ? bo musisz jakoś ten smar w korbie rozruszać W pracy jestem Dzwoniłem już do Mario ale ja kończę o 14 więc lipa. W sumie to też nic pewnego że tak skończę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedster2000 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Witam wszystkich Jako nowa krew na forum i dopiero upieczony posiadacz A4 pytanko do wszystkich czy Zloty pod Forum w piątki to temat aktualny ? Do Gliwic nie mam daleko a chętnie zintegrowałbym się z innymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 3 minuty temu, speedster2000 napisał: Witam wszystkich Jako nowa krew na forum i dopiero upieczony posiadacz A4 pytanko do wszystkich czy Zloty pod Forum w piątki to temat aktualny ? Do Gliwic nie mam daleko a chętnie zintegrowałbym się z innymi Kolego patrz w dany piątek czy ktoś będzie się zbieral co tydzień piszemy czy się zbieramy czy nie wiec obserwuj wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedster2000 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 6 minut temu, egon47 napisał: Kolego patrz w dany piątek czy ktoś będzie się zbieral co tydzień piszemy czy się zbieramy czy nie wiec obserwuj wątek Ok dzięki w takim razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi