Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Kratka/Gril pod rejestracja....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie jaką rade jak przymocować dolną kratke pod rejestracja i gdzie ją kupic. Postawiłem auto pod kauflandem wychodze, a tam nie ma dolnej kratki i jeden zatrzask wyłamany i połowa drugiego... i jak to przymocowac by nie spadało ? jakims drucikami ? tylko jak ? :wallbash:

Opublikowano

zapytaj ile w ASO bo moze sie okazać ze taniej bedzie niz na allegro, kiedyś tez mi ukradli ale o tyle dobrze ze nic nie połamali...nie wiem w jakim stopniu jest to u Ciebie polamane, najpierw kup nowy grill w zderzak i sprawdz bo moze jednak bedzie sie trzymal jesli nie to wtedy bedzie trzeba coś wykombinować

Opublikowano

Jest w sklepie motoryzacyjnym za 50zł. Włożyłem, ale to lata, także mi wypadnie podczas jazdy spokojnie... Koleś mi powiedział ze mozna jakimis zaciskami przymocowac i mowil jeszcze ze te grille schodza im jak ciepłe bułeczki... A co jakby to jakoś przykleic ?

Opublikowano

a skąd oni mają w sklepie motoryzacyjnym ori grille ?? :blink: Ta kratka w ASO chyba kosztuje ponad 100zł.

To chińszczyzna jakaś ?

Opublikowano

albo moze sciagnieta z twojego samochodu :evil:

Opublikowano

hahaha :D:decayed: tak to moze moje jest :D

Nie wiem ale raczej chinszczyzna :), wyglada tak samo, jeszcze jej nie kupiłem... pojechałem do innego sklepu to mi powiedział ze sciągnie na jutro za 80zł.

Opublikowano

Nie wiem ale raczej chinszczyzna :), wyglada tak samo, jeszcze jej nie kupiłem... pojechałem do innego sklepu to mi powiedział ze sciągnie na jutro za 80zł.

pytanie czy Ci sciągnie ORi czy jakąś podróbke :gwizdanie:

Opublikowano

no i tu jest problem bo sie nie zapytałem, zobacze jutro jak to wyglada :P tylko jak to przymocowac...

Opublikowano

Przymierz zanim kupisz, bo moze sie okazac ze ja jeszcze szybciej stracisz, jak bedzie zle spasowana.. :wink4:

Opublikowano

Przymierz zanim kupisz, bo moze sie okazac ze ja jeszcze szybciej stracisz, jak bedzie zle spasowana.. :wink4:

haha taa sama mi podczas jazdy odpadnie :polew:. Umowilem sie z gosciem ze najpierw obejrze przymierze i dopiero kupie ewentualnie.

Opublikowano

haha taa sama mi podczas jazdy odpadnie :polew:. Umowilem sie z gosciem ze najpierw obejrze przymierze i dopiero kupie ewentualnie.

no i to jest wyjscie, w sumie to sie zastanawiam jak to przymocujesz bo trytytkami chyba nie masz zamiaru :gwizdanie:

Opublikowano

Za 80 zł to zamiennik,po paru mieśiącach chrom sie łuszczy w ASO koszt ok 250 zł.

Ja przymocowałem Swoją na kleju.Jak ktos będzie próbował zabrać to może :evil: na pewno nie całą :gwizdanie:

Opublikowano

Tez walne na klej, wiesz po paru miesiacach już nie bede miał tego Audi, bo szukam B7.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

pytanie czy Ci sciągnie ORi czy jakąś podróbke :gwizdanie:

Ewentualnie z czyjej Niuńki :P