Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Awaryjne włączniki awaryjnych/kierunkowskazów - gdzie kupić :) LIFT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Kilka dni temu odmówił mi posłuszeństwa " przerywacz " od kierunków, 3ci z kolei...

Zacząłem szukać, węszyć i udało mi się znaleźć nowy oryginalny w ASO, koszt to 196 zł z paroma groszami.

Widziałem też w inter cars, lecz był on o 30 zł droższy a i tak nie był to oryginał.

Moja rada, jeśli komuś też odmówi posłuszeństwa, a macie zamiar kupić używany, to moim zdaniem nie ma to sensu, tamte kupiłem za 50 i 80 zł a i tak się zwaliły :)

ASO udzieliła mi 2letniej gwarancji.

Piszę tego posta, żebyście wiedzieli, że w ASO nie ma tragedii z ceną, i że jest on osiągalny oraz że nie warto kupować używki które i tak za chwilę się zwalą.

Znalazłem też na allegro :

Oryginalny włącznik awaryjnych AUDI A4 1998-2002 (2990327765) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Pozdrawiam.

Opublikowano

A ja sobie naprawiłem i jakoś 2 lata chodzi bez zastrzeżeń :decayed: na forum, jeśli dobrze pametam jest manual co i jak, więc jeśli się da to warto spróbować a nie pędzić do ASO :wink: takie jest moje zdanie na ten temat

Opublikowano

karin24 nie wszystkie rodzaje sie da naprawic :kwasny: mojego sie nie dalo a w ASO Wujek141 to drogo jakupywalem w pazdzierniku originalny na stronie Getem i zaplacilem jakos 140 zl :banan::banan::naughty::naughty:

Opublikowano

Wiem, że nie wszystkie :decayed: tak tylko zachęcam do dłubania a jak się nie da naprawić to człowiek wie przynajmniej jak co w środku wygląda :grin:

Opublikowano

Kiedy miałem b5 też sie popsuł, wykąpałem go w płynie do poprawy styków, postukałem i bez przekonania zamontowałem,

auto po kilu miesiącach sprzedałem ( nie ze względu na przerywacz) heheh u kolejnego właściciela śmiga do dziś.

Opublikowano
  • Autor
karin24 nie wszystkie rodzaje sie da naprawic :kwasny: mojego sie nie dalo a w ASO Wujek141 to drogo jakupywalem w pazdzierniku originalny na stronie Getem i zaplacilem jakos 140 zl :banan::banan::naughty::naughty:

No niestety, ale ważne że nowe i że chodzi :)

Mojego niestety też się nie dało naprawić dlatego byłem zmuszony kupić nowy :P