Gość Edyta Opublikowano 18 Maja 2014 Opublikowano 18 Maja 2014 najlepsze jest to, że ja byłam ją wprowadzić jak stał tam ten gofer, to musieliście naprawdę się szybko z tą fotą wyrobić
akjam Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 No wreszcie! Nakładki i podstopnica zmienią wnętrze!
Gość Edyta Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 No wreszcie! Nakładki i podstopnica zmienią wnętrze! tam się już prawie wszystko zmieniło
Gość Edyta Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Ja też chce buziaka nie bydź pazerny zaraz kolejka się zrobi Łukasz za dzisiejsze przeoczenie musicie się zrehabilitować
Karol89 Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Dobrze że mam do Edytki tak blisko ---------- Post dopisany at 18:27 ---------- Poprzedni post napisany at 18:26 ---------- Powiedz tylko jak ? ---------- Post dopisany at 18:27 ---------- Poprzedni post napisany at 18:27 ----------
kaju Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 Deerele juz dawno zawitał B-) to sie chwal dziewuszka
MarianekZg Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 Samopoziom ? albo RedEye w soczewce po otwarciu centrala lampa jest wyjęta dla nie poznaki pewno rezają elektronicznie sterowany i wysuwany podjazd do bagaja dla młodej latorośli co by można bez problemu wózkiem wjechać
Gość Edyta Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 Samopoziom ? nie inaczej lampa jest wyjęta dla nie poznaki pewno rezają elektronicznie sterowany i wysuwany podjazd do bagaja dla młodej latorośli co by można bez problemu wózkiem wjechać szalejesz to co wpadło hmmmm - jak już biggmen wspomniał - samopoziom - blendy podświetlane z c6 - w końcu kamerka uruchomiona:wink: - oparcia z siatkami - pedały z rs'a - a no i dokładka z cupry:kox: hmmm chyba wszystko:eusathink: dokładne foty jutro jak ogarnę sprzątanie:decayed: a tym czasem jeszcze kilka fot z rezania domin złotko pamiętaj, że moi rodzice cię nie wypuszczą a tak szybko następnym razem:grin:
Rekomendowane odpowiedzi