mojeA4 Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 Pytanko mam, Kolega ma mercedesa w210 1999 r rozstaw śrub jak u nas 5x112, ale otwór centrujacy jest 66,.. I coś tam U nas jest 57,1 chyba Ma felgi od passata b5 17" jak i co trzeba zrobic, żeby je mógł założyć do siebie? Et według briefu musi mieć 37 i opony 235/45/17 do felg 17". Jak to ogarnąć i jakie koszta?
Smiszny Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 Nie podejdą mu felgi od vw do merca bo jest za mały ten otwór centrujący, jedynie roztoczyć go na tokarni ale to zalezy od budowy felgi, niech podjedzie do tokarza może coś poradzi innej możliwości nie ma... Jakby chciał z merca do vw to takiego problemu nie ma bo dajesz pierścień centrujący za 10zł na każde koło i jest po problemie...
mojeA4 Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Opublikowano 18 Lutego 2013 No dzięki wielkie, myśle, ze nie warto sie bawić. No wiem, ze z mercedesa do vw/audi to nie problem, ale nie wiedziałem czy jest jakaś opcja w druga stronę. Teraz juz wiem Mozna zamknąć temacik, Dziękować
ciasnyWiesiek Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 rotoczenie max 100zl wiec koszta nie za duze:wink:
Rekomendowane odpowiedzi