Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Od jakiego miesiąca, były liczniki RB4, z innym CRYPTO?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w tytule Od jakiego miesiąca były liczniki RB4 z innym CRYPTO ponieważ zmieniam licznik na kolor a znalazłem w swoim miejscowości za rozsądne pieniążki i skąd wiedzieć czy automat czy manual

Opublikowano

wszystkie b6 mialy RB4

Opublikowano
  • Autor

to wiem ale miały różne CRYPTO z tego co czytałem na forum od 2002 i po 2002 a mi chodzi o miesiące i po czym poznac automat czy manual

Opublikowano

wszystkie b6 maja megamos ID 48 crypto bez względu na rocznik.Pewnie manual ma inny numer katalogowy.Najlepiej podlaczyc i od razu widac czy to manual czy pod automat

Opublikowano
  • Autor

" TAKIE COŚ ZNALAZŁEM NA FORUM" .....nie koniecznie rocznikowo, jak masz 2001 to pasuja do ciebie bez problemu zegary od 2001 - 07 2002, problem polega na czytaniu predkosci, w starszych jest z abs a w nowszych ze skrzyni - badz odwrotnie nie pamietam juz, w kazdym razie te zegary pasuja do twojego auta, moje zegary to 8e0920900K co innego w kolorze podejdzie?

Opublikowano

nie nie zgadza sie, ja mam auto z 2001 roku - licznik 2001 a zamontowany jest licznik od S4 z 2003 rok, wiec to kwestia ogarnięcia osoby która ci licznik koduje

Opublikowano
  • Autor

a różnica manula czy automat? mam manuala i jak założe od automatu to dolna linia nie bedzie wyświetlała czy jakieś inne jeszcze rzeczy bo mam goscia co mi to ogarnia ale zapożyczy wsad z licznika (czerwonego) i wrzuci do kolorowego ale czy wtedy jakieś funkcje nie zanikną z kolorowego? (jakieś rozszeżone menu czy coś takiego)

Opublikowano

nie ma roznicy manual automat jedynie benzyna dizel, wszystko da się zaprogramować , np strojenie wskazówki paliwa s4 ma większy zbiornik do tego który jest w 1.8T wszystko ustawiasz na laptopie

Opublikowano

Rav85 czyli mogę założyć licznik kolor z audi 2001 do audi z 11.2003 z czerwonym fisem? i bd wszystko działać tylko kwestia kodowania? nie chodzi mi o immo tylko o czytanie prędkości

Opublikowano

Nie.

Pierwsze RB4 miały sygnał prędkości z czujnika przy skrzyni. Później sygnał szedł z ABS.

Opublikowano
Nie.

Pierwsze RB4 miały sygnał prędkości z czujnika przy skrzyni. Później sygnał szedł z ABS.

czyli tak jak myślałem musi być po 2002 roku gdzie była zmiana

Opublikowano

najlepiej kupić licznik z tego samego rocznika co auto i na pewno nie bedzie problemu z jego adaptacją

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

A ja mam pytanie, czy ktoś próbował działanie licznika w B6 rocznik modelowy 2001 (czyli produkcja do czerwca), z licznikiem rocznika modelowego 2002. Czy takie rozwiązanie ma prawo zadziałać?

Podam na moim przykładzie aktualnie licznik z końcówką -900 E, w posiadaniu z chęcią założenia licznik -930 J prod. 22.03.2002 :decayed: