artur2910 Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Witam koledzy dzis wymienilem przy swojej B8 filtr powietrza tak na marginesie po przebiegu 15tys filtr jeden syf!!! ale moje pytanie brzmi inaczej na dole obudowy filtra jest bumowy wezyk czy on jest do odprowadzenia wody i syfu?? Jesli tak to czemu jest ori zaslepiony?? Sprawdzal to ktos moze?
artur2910 Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Opublikowano 19 Lutego 2013 odpowietrzac?? nie... plastkiki z nad grilla, dolot powietrza, odkrecam waz od przeplywki pokrywe filtra i juz filtr na wierzchu:) tylko na spodzie jest dziura zakonczonaq wezykiem i o nia mi chodzi czy ma byc zaslepiona?
Gracjan007 Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Przepraszam zle spojrzalem ,myslalem ,ze filtr paliwa hehe ,jak bede wymienial niedlugo to Ci podpowiem
wrclaguna Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 W filtrze powietrza (obudowa) na dole jest u mnie gumowy węzyk odprowadzajacy wode (jesli sie dostanie )
artur2910 Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Opublikowano 19 Lutego 2013 paliwa wymienial mi m,echanik przy rozrzadzie') z tego co mowil to zalał go tylko paliwem do pelna i zalozył.
Rekomendowane odpowiedzi