Gość adus20 Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Ty sobie to mogłeś na drugim końcu Polski zrobić. Poza tym jak sądzisz, co jest bardziej prawdopodobne- sam sobie przerysałeś 2 boki czy przychodzisz na parking, a tu z jednej i z drugiej strony komuś parkowanie nie poszło? A kolejna sprawa- jeśli to AC to "all risk" to nikogo nie będzie wiele obchodziło co się stało. Po prostu jest uszkodzenie, zgłaszasz i koniec tematu. Wiem, że pytają co się stało, ale przy większości AC nie ma podstaw do odmowy. Więc tak naprawde nie ma tutaj żadnego wyłudzania- jedyna korzyść, że straci się zniżki za 1, a nie 2 szkody. myslisz ze nie maja rzeczoznawców na drugim koncu polski ? robcie jak chcecie, i doradzajcie co myslicie, nie moje lego, ale czasem warto posluchac kogos kto w tym siedzi
przemciotorun Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Opublikowano 18 Marca 2013 dobra Panowie zglosilem tylko jedna szkode, ta z lewej strony na dzwiach, wyplacili 2200, mysle ze to dobra kasa, nawet jak dorzuca mi 20% zwyzek to i tak starczy na pokrycie zwyzek i pomalowanie jednej i drugiej strony.... mysle ze tamat moza zamkac
NYNA Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Nie wiem gdzie masz ubezpieczenie, ale np. ja w PZU mam coś takiego jak ochronę zniżek do OC (płatne 10 zł) i do AC (płatne 50 zł) i jak zrobię jedną szkodę w roku to nie tracę wogóle zniżek, więc warto takie coś wykupić na wszelki wypadek.
przemciotorun Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Opublikowano 19 Marca 2013 Nie wiem gdzie masz ubezpieczenie, ale np. ja w PZU mam coś takiego jak ochronę zniżek do OC (płatne 10 zł) i do AC (płatne 50 zł) i jak zrobię jedną szkodę w roku to nie tracę wogóle zniżek, więc warto takie coś wykupić na wszelki wypadek. o widzisz odobrze wiedziec, niedlugo konczy mi sie ubezpiecznie to pomysle o tym
Rekomendowane odpowiedzi