Opublikowano 25 Lutego 201313 l Koledzy odwieczne pytanie, kupiłem autko niestety turbina na wymarciu. Czy szukać jakiejś używki czy robić regeneracje, jeśli regeneracja to polecicie jakiś zakład ? Przeglądałem podobne topiki jednak widzę że są z 2011 roku, tak że dość stare. Z góry dziękuje za wszelką pomoc, od tygodnia szukam używki ale ciężko strasznie a już bym pojeździł autkiem :/
Opublikowano 25 Lutego 201313 l Jak masz zwykłe k03 to bym ją oddał do regeneracji przy czym roztoczył bym stronę zimną i zapodał większe koło kompresji. Do tego wtryki i strojenie i na spokojnie będziesz miał 200KM
Opublikowano 25 Lutego 201313 l Autor APU elektronicznie sterowana przepustnica tak że spokojnie na seryjnych gratach 200KM po wirusie poleci. Jednak pytanie jest jeśli regeneracja to jaka sprawdzona firma.
Opublikowano 25 Lutego 201313 l Ja robiłem 2 turbiny w Radomiu ale do diesla i jestem bardzo zadowolony. Namiar: Regeneracja turbosprężarek Radom. Turbo Radom
Opublikowano 25 Lutego 201313 l APU elektronicznie sterowana przepustnica tak że spokojnie na seryjnych gratach 200KM po wirusie poleci. Jednak pytanie jest jeśli regeneracja to jaka sprawdzona firma. Kto Ci takich bajek naopowiadał regeneracja: REG-MOT Turbosprężarki Mielec - Regeneracja turbosprężarek i sprężarek powietrza, Naprawa turbin, turbo
Opublikowano 25 Lutego 201313 l Autor Grześ znajomy i ręki sobie za to uciąć nie dam a o Mielcu różne opinie słyszałem :/
Opublikowano 25 Lutego 201313 l nie wazne czy przepustnica na linke czy nie ważne jest turbo, wtryski wiekszy icek i dobry chips, i kazde 1.8t bedzie mialo taki sam potencjal
Opublikowano 25 Lutego 201313 l Autor nie wazne czy przepustnica na linke czy nieważne jest turbo, wtryski wiekszy icek i dobry chips, i kazde 1.8t bedzie mialo taki sam potencjal Ale ja się nie upieram tutaj przy swojej wiedzy bo się po prostu nie znam
Opublikowano 25 Lutego 201313 l spoko ale mozesz zrobic jak kolega wyzej napisal, skoro turbo i tak idzie do rozbiorki, koło kompresji musisz zmienić na wieksze czyli wirnik ssacy, no i muszle zimną rozwiercic zeby nowy wirnik sie zmiescil i bedziesz miał troszke lepsze turbo
Opublikowano 25 Lutego 201313 l Jak masz zwykłe k03 to bym ją oddał do regeneracji przy czym roztoczył bym stronę zimną i zapodał większe koło kompresji. Do tego wtryki i strojenie i na spokojnie będziesz miał 200KM Odnośnie zdania kolegi grzes1150 Polecam firmę: Ream-Poland Sp. z o.o. 20-442 Lublin, ul. Abramowicka 5
Opublikowano 4 Marca 201313 l bar-pol olesnica robilem tam dwie sztuki, chodza do dzis bezawaryjnie, polecam
Opublikowano 4 Marca 201313 l Grześ znajomy i ręki sobie za to uciąć nie dam a o Mielcu różne opinie słyszałem :/ w mielcu nie regeneruja tylko czyszcza z zewnatrz.ja sie im dałem wyje....:kwasny:turbo po miesiacu sie zawieszało. ale jest tez druga firma w mielcu co dobrze robia.i to jest chyba ta firma co kolega wyzej podał linka.bo ta co w hu.. wala to jest TURBO-MOT chyba.juz nie pamietam.
Opublikowano 5 Marca 201313 l wiekszosc firm tylko czysci, za wymiane rdzenia zaplacisz ponad 2k, ja z kolei nie slyszalem nic zlego o MOTOREMO