wino555 Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Witam wszystkich oto moja audiczka jestem jej właścicielem od marca 2009 to moja druga "B3" Autko jest z rocznika '87 Silnik 1,8 SF 88KM na gaźniku Keihin Wyposażenie -oryginalne felgi 14" -pół kubełkowe fotele -światła przeciwmgielne w zderzaku -czarna blenda między tylne światła Staram się zachować ją w stanie oryginalnym więc modyfikacji nie jest dużo: -białe kierunki przód -czerwone kierunki od b4 tył (na razie chińszczyzna ale paczka z oryginałami w drodze) -na rygielki w drzwiach założone srebrne łuski kaliber 9mm -welurowe dywaniki (07,2011) -instalacja gazowa (niestety niezbędna gdy auto pokonuje dziennie 50 Km) -modelik 1/87 na desce rozdzielczej -owiewka na na maskę -ozdobna końcówka wydechu (07,2011) -kierownica obita skórą (08.2012) (przez jakiś czas była sportowa Hella ) -wymiana wykładziny i list bocznych na czarne (07.2012) -wymieniona tapicerka bagażnika na standard bez (podwójnego dna) -założona ramka pod filtr kabinowy Audio - radio Pioneer DEH-2200UB - głośniki przód BLAUPUNKT GTx 402 SC - głośniki tył Manta GK-130-3 Zdjęcia archiwalne Aktualne Zdjęcia AUDI Spot 12.08.2012 Zimowa sesja 11.12.2012 Wnętrze Silnik Oczywiście zachęcam do komentowania
topor Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 wydaje sie łądna, ale pokrowce i rygle w drzwiach to mały festyn;), bez nich byloby lepiej tak wygladała moja:) http://a4-klub.pl/pozostale-audi-77/b3-ru-weteran-szos-audi-80-b3-1-8-pb-26794/
Rekomendowane odpowiedzi