Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

regenaracja uchwytu drzwi i włącznika świateł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Jakiś czas temu mignął mi na forum temat regeneracji uchwytu drzwi, wytartego włącznika świateł i przycisków szyb i regulacji lusterek. Ktoś z Klubowiczów podał link do Allegro, gdzie można regenerować takie elementy, ale nie mogę teraz go znaleźć. A kupiłem auto w Niemczech, od "dojrzałej Niemry", która miała pazury jak Polsilver i teraz wszystkim tym elementom chcę przywrócić dawny blask. Zaznaczam, że nie chcę robić tego sam, bo trzeba mieć do tego warunki i zależy mi, przede wszystkim, na estetyce, a jak sprawdziłem ile te elementy kosztują w ASO, to doszedłem do wniosku, że w tak krótkim czasie nie znajdę tylu żyrantów :grin:... Dlatego proszę o jakieś podpowiedzi i linki. Z góry też zaznaczam raptusom, żeby dali sobie spokój z tekstami typu:" ile razy to jeszcze trzeba pisać...", "było to już ze sto razy...", "czytajcie uważnie..." - owszem może, ale nie wszyscy mają możliwość siedzieć przed komputerem 24 h/dobę - i ja też nie! A zakładam, że korona nikomu z głowy nie spadnie, jak nawet setny raz komuś pomoże... Pozdrawiam!

Opublikowano

Proszsze Włącznik Przełącznik świateł audi A4 - regeneracja (3063079490) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. znalezione w 1 min na allegro - leń jesteś :decayed: i chyba koleś trochę oszukuje bo nie wiem jak on pomalował włącznik cały i po podświetleniu nie świecą mu się te ikonki trójkąta to tylko w ori tak mi się bynajmniej wydaje :wink: Poza tym jakie warunku Ty chcesz mieć do malowania tego, komorę klimatyzowaną i sterylną ?? dla mnie to za drogo sam bym to zrobił

Opublikowano
  • Autor

Może niekoniecznie leń, tylko stary już jestem :grin:... To jest właśnie ten link, który widziałem wcześniej. Dzięki!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja zakupilem swietny zamiennik na allegro z chromowanym uchwytem w wlaczniku wszystko elegancko dziala i podswietla sie, zauwazylem ze identyczny w wykonaniu i ksztaltach siedzi np w obecnych skodach SuperB np z tej aukcji: NOWY WLACZNIK SWIATEL VW AUDI SKODA GOLF A4 CHROM ​moze to jest tania alternatywa na wycierajace sie ori przelaczniki ?

Opublikowano

na forum koledzy regeneruja CI co sprzedaja szablony np kolega Bizon pozdrawiam