skipy Opublikowano 1 Lipca 2008 Opublikowano 1 Lipca 2008 Witam! Wczoraj stalem sie szczesliwym posiadaczem audi a4 avant 1.9tdi 1300bhp 2002r wczesniej było (a3 98r ,potem a6 99r, potem TT 99r) Za autko zaplacilem 5000tys euro (kupilem w szkocji) przebieg okolo 190tys serwisowany regularnie nawet rozrzad miesiac temu wymienili cena okazyjna troche sie martwilem ale wszystko okazalo sie cacy ,teraz moje pytanie do was co proponujecie zmodyfikowac na poczatek: 1. chcialbym zalozyc wieksze felgi 18cali, 40, 225 ,(prawdopodobnie zawieszenie mam standardowe bo autko jest miekie ) czy to jakos bedzie wygladało? czy gdy zwieksze profil opony do 45 cos to zmieni optycznie czy musze obnizac? jezeli musialbym obnizyc to czy same sprezyny czy amortyzatory tez? czy kupic sprezynyw serwisie audi czy macie jakies namiary? czy mozna zrobic ten zabieg nie tracac wiele na komforcie jazdy bo po audi TT plecy mam wybite z drugiej strony w zakretach wolalbym sztywniejsze auto ,jezdze szybko i boje sie podsterownosci , moze jest jakis kompromis? 2.czy warto zwiekszyc moc do 160 koni i jakie to ma skutki w spalaniu i zywotnosci silnika? Moze ktos wie ile by kosztowalo mnie wymiana listew ozdobnych z srodka auta moje sa czarne ,a podobaja mi sie srebrne? Z gory dziekuje za odpowiedz pytania o felgi i o moc prosze zalozyc w odpowiednich dzialach.Jak beda foty auta to prosze dac znac modom to temat sie odblokuje
Rekomendowane odpowiedzi