Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

slaweq bo wkleje i moje zyczenia.. :naughty:

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Widzialem Twoje zyczenia w innym dziale :shocked: Lepiej nie wklejaj :polew: :polew:

Opublikowano

Dobry!! ale piździ!! z domu dziś nie wychodzę. naszczęście wszystko już kupione także mam spokój. ykk ma porządne życzenia, ciekawe ile smsów by to zajęło hyhyhyhy

Opublikowano

Iverson Odpowiem na pytanie.. :naughty: jak mialem darmowe to sie uparlem i wyslalem. Podlaczylem telefon pod kompa, no i wyslalem..

Jakies 25 smsow.. :kox:

Opublikowano

Jak bym miał to wszystko czytać z tel. to bym sie chyba załamał!! buahahahaa

Opublikowano
  • Autor

Dobry!! ale piździ!!

A w Rzeszowie bezchmurne niebo, słonce swieci i -3 stopnie... Pogoda rewelacja.

Iverson Odpowiem na pytanie.. :naughty: jak mialem darmowe to sie uparlem i wyslalem. Podlaczylem telefon pod kompa, no i wyslalem..

Jakies 25 smsow.. :kox:

Tobie to sie naprawde nudzi widze :polew:

Opublikowano

slaweq u nas -8 :drool:

Opublikowano
  • Autor

ykk a to ciekawe... odleglośc ok 80 ok a róznica 5 stopni..., jak by tak iśc dalej na zachód to strach pomyslec jaka temp. mogła by być np. we Wrocku :D

Opublikowano

Slaweq, a nie pamietasz jak jechaliśmy na spota do Tarnowa?? U nas świeciło słońce, a w Tarnowie padał snieg...

Wiec nie powinna cie dziwić taka różnica temperatur... :kox:

Opublikowano
  • Autor

Szuder no pamietam, pamietam... w Rzeszowie slonce, furki czysciutkie a w Tarnowie deszcz i zimno :D

Opublikowano

Pany macie w szeregach wiśniowego avanta B5 1.9 tdi 110 z przyciemnionymi szybkami!?

Opublikowano

Masakra jak zimno! ;(

Opublikowano
  • Autor

Iverson ja takiego nigdy nie widziałem... ani na spocie ani na ulicy.

Opublikowano

a ja wyjeżdżałem z Tbg w stronę RZ i specjalnie go wyprzedziłem i nawet chciał się ścigać---no to go objechałem :polew: hyhyhy

Opublikowano
  • Autor

Panowie trzeba sie nad czyms zastanowic...

Jak wracalismy ze spotu z Tarnowa to w rozmowie z Szuderem i GM padło hasło że w przyszłości mozna by ustalić jakąs stałą date naszych spotów w Rzeszowie i pomyslalem zeby ten temat zapodac na forum do rozważenia... Stałą miejscówke juz mamy (parking na Podpromiu) to moze teraz jakis stały termin... przyszło mi do głowy zeby spoty były w kazdą pierwszą sobote miesiąca..., tj. np. 5 stycznia, 2 luty, 1 marzec itd... gdyby każdy z góry wiedzial kiedy jest spot to mogłby wczesniej wygospodarowac czas na spot z klubowymi kolegami :naughty: Co o tym myslicie? A może ktos ma jakies inne propozycje?

Opublikowano

Dokładnie!! jak jest Was paru chętnych to zawsze można się spotkać. Ja w miarę możliwości też będę przyjeżdżał.

Opublikowano
  • Autor

Głównie chodzilo mi o to zeby ustatalic stałą date spotów zeby kazdy z góry wiedzial... a w miedzy czasie zawsze mozna zrobic spontan-spota jak by sie nudziło ;)

Opublikowano

Slaweq, Ty to masz pomysły... :thumbup:

Ja, jak zawszę jestem chętny na każdy termin... :thumbup: Ale oczywisćie stała data, z góry wiadoma i znana wszystkim zainteresowanym, jest super rozwiązaniem...

A jak bedzie nas więcej (po promocji kalendarzykowej) to mozemy robic spoty nawet "co tydzien"

Ps.

Ja dzis rozdałem 4 kalendarzyki, na parkingu pod TESCO, ale dużo fajnych A4 widziałem po drodze, ale nie miałem jak wręczyć kalendarzyka...

Opublikowano

A my wyczailismy fajny plac.. :thumbup::dance: :dance:

Opublikowano

ykk, to zróbcie duzego spota, to przyjedziemy :thumbup: