Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ba. pewmnie że sie pojawimy next time i to z pełnym fisem... :naughty::kox:

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dokładnie przydały by się aktualizacje o spotach. Myślę Slaweq, że Szuder jest odpowiednią osobą na to miejsce :thumbup:

Dzięki za nominacje... Czuje się jak gwiazda "TELE KAMER" :polew: :polew:

Jezeli będzie możliwe skasowanie pierwszych 6 postów, to ja oczywiście zajmę się aktualizacją 1 posta dotyczacą informacji o spotach... :thumbup: :thumbup:

Decyjza należy do Was... :notworthy:

Proponuje swoja kandydature.. :polew::cool:

Ykk, oczywiście Twoja kandydatura będzie rozpatrzona w pierwszej kolejności... :thumbup:[br]Dopisany: 05 Luty 2008, 09:43 _________________________________________________

heheh...widze, ze Slawek wam dal niezly wyklad na temat zmiany kolek.... :D

Pociesze was tym,ze wczoraj jak mu powiedzialam, ze chce zmienic kola to dostalam wyklad sto razy dluzszy....... :polew:

Angela, to wszystko w dobrej wierze... i trosce o Ciebie... :thumbup:

Opublikowano

Jutro wyjazd....damn a było tak pięknie :foch: , będę o Was pamiętał :naughty:

Opublikowano

Iverson, My o Tobie też bedziemy pamiętac... :drunk::hi:

Opublikowano
Angela, to wszystko w dobrej wierze... i trosce o Ciebie...

Szuder jestes pewien.... :D

Ja bym obstawiala jednak cos innego....... :decayed:Slawek poprostu nie chce zebym zalozyla ladne kolka za wczesnie....bo on jeszcze troche na tych wstretnych stalowach pojezdzi.... :polew:

Hehe...do Wisly jedziemy jego autem.....i nie wiadomo jaka pogoda w gorach...... :tongue4:

Opublikowano

Twoja teoria jest całkiem prawdopodobna... :thumbup::polew: :polew:

W górach może być śnieg, ale drogi napewno będą przejezdne... poza tym Wisła jest w marcu, a w maru juz jest czas na zmianę kółek...

Mnie az nosi, zeby już zmienić na letnie 18" :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Szuder jak założysz 18" to liczę na małą przejażdżkę :>, muszę zobaczyć jak się jeździ na takich walcach bo dalej mam dylemat czy kupić 18" :wallbash:

Opublikowano

ZeeBee, nie ma problemu :thumbup: . Przejażdżke masz gwarantowaną... :thumbup::dance:

Ja nie narzekam. Ale to moze kwestia przyzwyczajenia. Następne felgi, w B6 będą 19" :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

ZeeBee, nie ma problemu :thumbup: . Przejażdżke masz gwarantowaną... :thumbup::dance:

Ja nie narzekam. Ale to moze kwestia przyzwyczajenia. Następne felgi, w B6 będą 19" :kox: :kox: :kox:

Kupujesz B6 ? To :th: Już nie mogę się doczekać jak na spocie zajadą B6 :kox:

Opublikowano

Narazie nie kupuje B6, bo brak $$$$... Ale w przyszłości napewno będzie B6 i z 19"... :th: :th:

Opublikowano

Zee no i jakie mody na wiosnę wprowadzasz-przemyślałeś już sprawkę :evil2:

Opublikowano

Zee no i jakie mody na wiosnę wprowadzasz-przemyślałeś już sprawkę :evil2:

O witaj Iverson, mam kilka pomysłów w głowie ale powiem Ci że wybór nie jest łatwy :kwasny:. No kolejna sprawa to $$$$ :wallbash:

Opublikowano

Pomalutku, przecież nie musisz wszystkiego odrazu robić, im dłużej to trwa tym bardziej cieszy człowieka :cwaniak1:

Opublikowano

Twoja teoria jest całkiem prawdopodobna... :thumbup::polew: :polew:

W górach może być śnieg, ale drogi napewno będą przejezdne... poza tym Wisła jest w marcu, a w maru juz jest czas na zmianę kółek...

Mnie az nosi, zeby już zmienić na letnie 18" :kox: :kox: :kox: :kox:

Ja to juz bym zalozyla.....letnie..... :decayed:

Tym bardziej,ze wczoraj mi ktos zrobil niespodzianke i rozcial opone :confused4:

Ale oczywiscie Slawus w trosce o mnie ;) nie pozwolil mi zalozyc letnich tylko kaze kupic zimowki :wallbash::foch::D

Opublikowano

Cześć angela,

mam nadzieję, że kiedyś się spotkamy i poznamy na spocie. Ostanio poznałem slaweq naprawdę super gość :>

pozdrawiam

ZeeBee

Opublikowano

Czesc ZeeBee

No mam nadzieje, ze Slawek mnie jeszcze kiedys zabierze ze soba na spota :decayed:

Takze mysle, ze bedzie kiedys okazja abym poznala nowych kolegow z Rzeszowskiego teamu......

Opublikowano

ZeeBee na wiosnę jak tylko skompletuje moje 18" to Cię przewiozę B6 na takich felgach :evil:

sam się boję jak się będzie jeździło :embarrassed:

Opublikowano

ZeeBee na wiosnę jak tylko skompletuje moje 18" to Cię przewiozę B6 na takich felgach :evil:

O spoko dzięki, wtedy będę wiedział jak się jeździ bo co do wyglądu to nie mam obaw [br]Dopisany: 05 Luty 2008, 18:01 _________________________________________________

Czesc ZeeBee

No mam nadzieje, ze Slawek mnie jeszcze kiedys zabierze ze soba na spota :decayed:

Takze mysle, ze bedzie kiedys okazja abym poznala nowych kolegow z Rzeszowskiego teamu......

myślę, że to zrobi i zabierze Cię na rzeszowski spocik :th: więc tam będę miał przyjemność Cię poznać (chyba slaweq mnie zabije :>)

Opublikowano

Miro tu nie ma co sie bac.....

Ja w swojej B5 jezdzilam na 18'' dosc dlugo i bylo git....... :th: az zal mi bylo sie ich pozbywac ;(

Opublikowano

Wiem wiem bardzo mi się podobały i podobają te twoje fegi.

tochę się obawiam bo zawias standard. a jak patrze na te nasze drogi co się z nimi dzieje po zimie (której tak naprawdę nie było) to się boje czy będzie po czym jeździć. :confused4: